Tárgy: Re: Három nap a kísértő pokolban Csüt. Szept. 10, 2020 5:55 pm
Beth & Liam
Talán tudatosan, vagy sem, de minden mozdulatával újabb és újabb meglepetésben részesített. Tényleg nem úgy viselkedett mint egy szűz kislány. Nagyon is határozott volt, mint aki tudja a forgatókönyvet és azt is, mit szeretek igazán. Persze, ezzel az aktussal még nem igazán használtunk ki minden lehetőséget, de elsőnek, tökéleteset és őrjítőt hoztunk össze. Hogy ezek után mi lesz, magam sem tudom, de az biztos, hogy újra és újra akarom őt. Ha ehhez meg kell szöktetnem, hát legyen. Sűrű pihegésem lassan alábbhagyott, ahogy mellém feküdt. Azonnal átkaroltam és magamhoz húztam. Figyeltem arcvonásait, amiből leszűrhettem, hogyan is érzi magát, de mosolya mindent elárult számomra. Lassan eltűrtem a vizes tincseket és mikor kérdezett, csak felvontam a szemöldököm. - Tőlem kérdezed? - kérdeztem vissza egy széles vigyorral, de még mielőtt válaszolhatott volna, megcsókoltam, de csak röviden. - Csodálatos voltál. El sem hiszem, hogy szűz voltál. Kezemmel végigsimítottam az oldalát, hogy egy kis időt nyerjek. - Te...? - kérdeztem kissé félve. - Jól vagy? - utaltam arra, hogy most már bizony elvesztette azt, amit többet nem kaphat vissza.
Liam Garner
Inside of me, I will be angel, or a devil
Hozzászólások száma :
85
Tárgy: Re: Három nap a kísértő pokolban Csüt. Szept. 10, 2020 6:22 pm
Liam & Beth
Átkarol, én meg mellkasára hajtom a fejemet. Kissé meglátszik, hogy megkarmoltam, és a nyakára is rá simítok azért, hogy megnézem mennyire hagytam nyomot. Remélem nem zavaró ez számára, bár akkor már az elején csak szólt volna, hogy ne hagyjak rajta nyomot. Finoman cirógatni kezdem ujjaimmal, ami megnyugtat. Jó érzés a karjaiban lenni. Eltűri a homlokomból a tincseim, majd a csókot lágyan viszonzom. Halkan kuncogok ahogy azt, mondja nem hiszi el mire lesütöm a szemeim, majd felnézve rá puszilok az arcára.-Pedig az vagyok...voltam. Csak mert szűz voltam az nem azt jelenti, hogy ez ezelőtt nem csináltam semmit.-mondom ahogy hasamra fordulok és a haját kezdem cirógatni a kezemmel. A kérdésre szélesebb lesz a mosolyom.-Semmi bajom, kicsit tompán sajog, de megérte. Nagyon jól éreztem magam Liam...-mondom ahogy arcára simítok majd szusszanva egyet nyújtózok, mint valami macska.-Lefárasztottál.-ismerem be ahogy elnyúlok mellette.-Nem akarok holnapot...örökre itt akarok feküdni...-ismerem be de közben kezdek egyre halkabban beszélni. A szex tényleg altató hatású. Jobban hozzá bújok, majd fejemet a karjára hajtom és igazából nem tudom megvárni mit mond nekem, mert egyszerűen elnyom az álom. Valljuk be rosszul kezdődött, de mégis ez volt az egyik legszebb nap az életembe.