Élvezet és fájdalom, forgatag és magány, mindez egyetlen helyen....

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:

:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Chatbox
Discord szerverünk
Sziasztok! A >>connect<< gombra kattintva meghívót kapsz a szerverünkre. Szeretettel várunk!
Legutóbbi témák
Ryusaki Akira Tegnap 10:03 pm-kor

Nara Lockwood Tegnap 9:09 pm-kor

Cassian Cooper Kedd Nov. 19, 2024 9:06 pm

Emily Collins Hétf. Nov. 18, 2024 10:35 pm

Ryusaki Amaya Kedd Nov. 12, 2024 9:57 pm

Wen Longwei Kedd Nov. 12, 2024 8:58 pm

Top posting users this month
Nara Lockwood
Három nap a kísértő pokolban - Page 3 Vote_lcapHárom nap a kísértő pokolban - Page 3 Voting_barHárom nap a kísértő pokolban - Page 3 Vote_rcap 
Ryusaki Amaya
Három nap a kísértő pokolban - Page 3 Vote_lcapHárom nap a kísértő pokolban - Page 3 Voting_barHárom nap a kísértő pokolban - Page 3 Vote_rcap 
Ryusaki Akira
Wen Longwei
Cassian Cooper
Aelin Fairwind
Emily Collins
Melrose Dawson
River H. Bryson
Ki van itt?
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (188 fő) Csüt. Okt. 24, 2024 2:01 pm-kor volt itt.
Music box

Megosztás

Három nap a kísértő pokolban

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
TémanyitásTárgy: Re: Három nap a kísértő pokolban   Három nap a kísértő pokolban - Page 3 EmptyCsüt. Szept. 10, 2020 5:55 pm

Beth & Liam

Talán tudatosan, vagy sem, de minden mozdulatával újabb és újabb meglepetésben részesített. Tényleg nem úgy viselkedett mint egy szűz kislány. Nagyon is határozott volt, mint aki tudja a forgatókönyvet és azt is, mit szeretek igazán. Persze, ezzel az aktussal még nem igazán használtunk ki minden lehetőséget, de elsőnek, tökéleteset és őrjítőt hoztunk össze. Hogy ezek után mi lesz, magam sem tudom, de az biztos, hogy újra és újra akarom őt. Ha ehhez meg kell szöktetnem, hát legyen.  
Sűrű pihegésem lassan alábbhagyott, ahogy mellém feküdt. Azonnal átkaroltam és magamhoz húztam. Figyeltem arcvonásait, amiből leszűrhettem, hogyan is érzi magát, de mosolya mindent elárult számomra.
Lassan eltűrtem a vizes tincseket és mikor kérdezett, csak felvontam a szemöldököm.
- Tőlem kérdezed? - kérdeztem vissza egy széles vigyorral, de még mielőtt válaszolhatott volna, megcsókoltam, de csak röviden. - Csodálatos voltál. El sem hiszem, hogy szűz voltál.
Kezemmel végigsimítottam az oldalát, hogy egy kis időt nyerjek.
- Te...? - kérdeztem kissé félve. - Jól vagy? - utaltam arra, hogy most már bizony elvesztette azt, amit többet nem kaphat vissza.

Liam Garner

Inside of me, I will be angel, or a devil

Liam Garner

Hozzászólások száma :
85

Három nap a kísértő pokolban - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Három nap a kísértő pokolban   Három nap a kísértő pokolban - Page 3 EmptyCsüt. Szept. 10, 2020 6:22 pm

Liam & Beth

Átkarol, én meg mellkasára hajtom a fejemet. Kissé meglátszik, hogy megkarmoltam, és a nyakára is rá simítok azért, hogy megnézem mennyire hagytam nyomot. Remélem nem zavaró ez számára, bár akkor már az elején csak szólt volna, hogy ne hagyjak rajta nyomot. Finoman cirógatni kezdem ujjaimmal, ami megnyugtat. Jó érzés a karjaiban lenni. Eltűri a homlokomból a tincseim, majd a csókot lágyan viszonzom. Halkan kuncogok ahogy azt, mondja nem hiszi el mire lesütöm a szemeim, majd felnézve rá puszilok az arcára.-Pedig az vagyok...voltam. Csak mert szűz voltam az nem azt jelenti, hogy ez ezelőtt nem csináltam semmit.-mondom ahogy hasamra fordulok és a haját kezdem cirógatni a kezemmel. A kérdésre szélesebb lesz a mosolyom.-Semmi bajom, kicsit tompán sajog, de megérte. Nagyon jól éreztem magam Liam...-mondom ahogy arcára simítok majd szusszanva egyet nyújtózok, mint valami macska.-Lefárasztottál.-ismerem be ahogy elnyúlok mellette.-Nem akarok holnapot...örökre itt akarok feküdni...-ismerem be de közben kezdek egyre halkabban beszélni. A szex tényleg altató hatású. Jobban hozzá bújok, majd fejemet a karjára hajtom és igazából nem tudom megvárni mit mond nekem, mert egyszerűen elnyom az álom. Valljuk be rosszul kezdődött, de mégis ez volt az egyik legszebb nap az életembe.
Bethany O'Brien

Inside of me, I will be angel, or a devil

Bethany O'Brien

Hozzászólások száma :
90

Három nap a kísértő pokolban - Page 3 Empty
Vissza az elejére Go down

Három nap a kísértő pokolban

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Archív terület :: Temető :: Játékok-