Ezt... ezt nem gondoltam át eléggé. Határozottan úgy érzem ahogy a bikiniben pompázó hölgyek sorát nézem magam előtt akik vonulnak, mosolyognak, pózolnak és közben mindegyikük próbál egyedibb lenni a többinél, hogy ő nyerhessen a végén és a fejére kerüljön a korona. Komolyan, hogy lehet eldönteni ki a legszebb? Legszívesebben mindegyiküknek maximális pontot adnák és zsong a fejem a zsűritársaimtól hogy mit látnak, gondolnak az adott versenyzőről és annak mentoráról. A nyolcadik után már összefolytak az arcok, de mégis volt egy kettő akik megmaradtak és már csak az az öt lány van itt akik közül hármat kell választanunk akik közül kikerül majd a királynő, de neki már feladatai is lesznek. Sok vita és fejfájás árán megszületik a névlista és be is hívják a lányokat. Mivel én vagyok az állítólagos díszívendég, nekem kell átadnom a szalagokat amik a továbbjutást jelképezik és csak három van. Három lánynak. Nagyon nehéz döntés volt, de Emily, Jessica és Brittany maradtak versenybe és sorban a nyakukba akasztom a szalagot. - Gratulálok Emily, találkozunk jövő héten a döntőben - mosolyodom el, de az is lehet hogy még előtte is. A hivatalos ceremóniának vége is szakad, és mindenki elindul a saját dolgára, én pedig össze szedem magam és észreveszem az imént mosolygó lányt toporogni. - Emily? Minden rendben? - kérdezem haogy oda megyek mert azt hinnén hogy valami baj van és akkor hívok segítséget.
Tárgy: Re: Be my queen Csüt. Nov. 14, 2024 10:54 pm
Ezt nem akarom elhinni. Nem elég a stressz, amit az okoz, hogy nyilvánosan, alig ruhában kell idegenek vizslató tekintete előtt vonulnom, még az is megtörtént, amire a világon a legjobban vágyom. De miért pont most? Lehunyom a szemem és mély lélegzetet veszek, igyekszem visszanyerni a nyugalmam maradékát. Ha valamikor, akkor biztosan most fogok hasra esni vagy csak megbotlani valamiben. Képes vagyok rá ennél nyugodtabb körülmények között is. Ez meg most minden, csak nem nyugodt. Nincs több időm gondolkodni, az események visznek magukkal, egyik ruha után gyorsan a másikba kell bújni és újra meg újra felvonulni. És ha mindez nem lenne elég, itt van Ő. River. Lopva rápillantok néha. Látom, ahogy feszülten figyel. Nagyon vonzó, csupa férfiasság. Gondolom elege lehet. Nem kell neki szépségversenyen zsűrizni ahhoz, hogy ennyi nő közelében legyen. Megrázom a fejem, hogy kicsit összeszedjem magam. A fényképek nem fedik a valóságot. Nem egyszerűen jóképű. Lélegzetelállító. És itt van. És engem néz. Úgy érzem, a józan eszemnek újra fel kell vennie a kapcsolatot a testem többi részével. Szerencsére megúszom pofára esés nélkül és már nagyon fáradt vagyok, amikor meglep a hír: bejutottam az első háromba. Én? Ennyi szép lány között én benne vagyok az első háromban? Amíg ezen gondolkodok, az események mennek tovább és már csak arra eszmélek, hogy ez a férfiszépség közelít. Felém. Úgy érzem mozgó talajon állok. Csak nyugodtan, Emily, könyörgök magamnak. Hogy lennék nyugodt? Amerre River jár, vágytól megolvadt női szívek és hormonok masszáját hagyja maga mögött. Percekig csak bámulom, mielőtt visszatérek a jelenbe. Hirtelen eltörpül a tény, hogy bejutottam a döntőbe, amellett, hogy ő adja át a szalagot. A szívem vadul dübörög, de állom a tekintetét. Pedig zavarban vagyok. A mosolya... úgy érzem ismét ott az az elektromos áramlat, ami keresztül száguld rajtam, aztán eljut a gyomromba és ismét veszélyezeti az egyensúlyomat. Még egyetlen férfi sem hatott rám úgy, mint River és fel nem fogom, miért. A külseje miatt? A versenyeredményei miatt? A kitartása miatt? A nyerni akarása miatt? Nem is ismerem. Nem értem, miért viselkedem ilyen lehetetlenül. Találkozunk jövő héten a döntőben... Hogyan képes ilyen kínzó ígéretet vinni ebbe a pár szóba? És amilyen gyorsan történt minden, olyan gyorsan vége is lett. Kábultan megyek le a színpadról. Egyetlen gondolat jár csak a fejemben és az nem az, hogy mennyire örülök a győzelemnek. Hiszen végülis bekerülni az első három lány közé már győzelemnek számít. De ez most nem érdekel. Itt a nagy lehetőség. Meg kell ismerkednem Riverrel. Soha többet nem fogok tudni a közelébe kerülni. Ha kihagyom ezt a lehetőséget, azt örökre bánni fogom. Mégsem merem megtenni. Idegesen toporgok a színpad mellett. Nekidőlök egy oszlopnak és igyekszem lecsillapodni. Mi volt ez? A szívem lassan visszanyeri szokásos ritmusát, és amikor ismét normálisan verne, valaki a nevemen szólít. Hangja olyan férfias és kellemes, hogy már ettől zavarba jövök. Aztán felpillantok... és River határozott tekintetének középpontjában találom magam. River H. Bryson itt áll előttem és engem néz. És kérdez is valamit. Azt hiszem, tátva marad a szám és beletelik egy percbe, mire megtalálom a hangomat. Halk és remegő. Össze kell szednem magam. Csak nézek rá, de egyszerűen nem vagyok képes kifejezni magam. Oké, tetszik nekem. Soha nem éreztem még ilyet. - Én csak... igen... azt hiszem - nem ismerem meg a saját hangom, annyira ideges vagyok. Olyan vagyok, mint egy gyerek, nem pedig egy felnőtt nő. Nem ronthatom el. - Csak kicsit hosszú volt a nap és... nem számítottam rá, hogy egy világbajnok előtt kell majd vonulni - megkönnyebbülten sóhajtok. Oké, megy ez. Megvan a hangom. Csak az a titokzatos mosoly... nagyon kell figyelnem, hogy ne vesszek el megint. - De azért megihatnánk valamit, ha van kedved – egek, Emily... ezzel még egy kamasz fiút sem fogsz felszedni. Tudom, hogy reménytelen a dolog. De azért, ha nemet mond, távolról továbbra is csodálhatom. Abban nincs semmi rossz. - Ha hagyják a rajongóid – intek a fejemmel abba az irányba, ahol egy nagyobb, vihogó lánycsapat jött össze és felénk bámulnak. Várakozásteljesen harapok alsó ajkamba, és azon kapom magam, hogy úgy vigyorgok, mint egy szerelmes kamasz lány.
Emily Collins
Inside of me, I will be angel, or a devil
Hozzászólások száma :
3
Tárgy: Re: Be my queen Hétf. Nov. 18, 2024 9:17 pm
Emily & River
Like the smoke
Kiborító tud lenni hogy mennyire nem értenek egyet a mentortársak vagy zsűritagok és fogalmam sincs olykor miről beszélgetnek pedig komolyan próbáltam megérteni a szempontokat. Jó, az évtizedes rutint nem lehet behozni néhány hét alatt, már pedig nekem csak annyi jutott hogy a sok száz lányt leszűkítsük, és aztán még azokat is, és azokat is, és lassan dönteni kell majd a legvégső versenyzőre hogy ki legyen aki a koronát kapja. Én szívem szerint a fél mezőnynek adnék ha csak a küllemet néznénk ha a belsőt is akkor konkrétan több idő kellene, de így azért jelentősen kevesebb ember jöhet szóba. A továbbjutók szalagot kapnak, és a legjobb pedig jövő héten a koronát is. Addig valamiből fel kell készülniuk, de őszintén szólva unom már hogy az összes a világbékével jön ami sosem fog megvalósulni, mindig csak egy buta gondolat marad. Amikor elmennek, én is lassan felkelek és összeszedem a gondolataimat de észre veszem az egyik lányt és nem úgy tűnik mint aki jól van így felé indulok hogy megkérdezzem, minden okés-e. - Emily, Emily, ugye? Minden oké? - lengetem meg a kezem egy pillanatra előtte ahogy nagy nehezen fókuszál végre és meg is szólal. - Csak hiszed? Kérsz valamit, innivalót? Enni? Orvost, mentőt? - kérdezem végig de végül csak össze kanalazza magát és már képes egész mondatokban is válaszolni. Ez azért megnyugtató egy kicsit. - Oh, én okoztam ezt a hatalmas stresszt, ami most jön ki? Ez igazán elfogadhatatlan, minimum hogy helyre hozzam, szóval inkább én ajánlom fel azt az italt. Kárpótlásul a stressz miatt - teszem hozzá ahogy elmosolyodom. Most valahogy nem igazán érdekelnek a lányok, azok mindenhová követnek és bár udvarias vagyok velük, vgtelenül idegesítenek ezzel. - Oh miattuk ne aggódj. Mindenhol ott vannak.... roppant idegesítőek és nem tudom a biztonságiak miért engedik be őket.... - sóhajtok kicsit morcosan. - Gyere, menjünk valamerre hogy ne itt bámuljanak minket - fogom meg a kezét és elindulok reményeim szerint vele.
Tárgy: Re: Be my queen Hétf. Nov. 18, 2024 10:35 pm
Emily & River
Like the smoke
Az egész nap egy pillanatnak tűnik. Bár ez egy hosszú és eseménydús pillanat, de tényleg gyorsan repült az idő. Annyira figyeltem, nehogy hasra essek vagy bármi hülyeséget csináljak, mert azt nem csak fél Amerika fogja látni, hanem Ő is. Fejet fel, mély levegő, ki kell bírni. Lopva pillantok csak Riverre, csak egy kicsit engedek a csábításnak, hogy megjutalmazzam és ösztönözzem magam a látványával. Még mindig alig hiszem el, hogy itt van. Egy férfiisten, tökéletesre faragott testtel. Szerintem róla mintázták a híres Dávid szobrot. És az a mosoly... Emily, csak koncentrálj a feladatra. Amikor kimondják a nevem és megkapom tőle a szalagot, elsőre akkor sem az esik le, hogy bár nem bíztam magamban, mégis benne vagyok az első háromban, hanem az, hogy tőle kapom a szalagot. Mint egy kislány, komolyan. Vártam is a mai verseny végét, meg nem is, mert már az első pillanattól ott volt a fejemben egy nyomasztó gondolat, hogy most... Ezt most meg kell tennem. Többet nem lesz lehetőségem találkozni vele. Esetleg a döntőben, de ki tudja... Ha ezt most elszalasztom, örökre bánni fogom és... meg kell próbálnom. Ennyire nem lehetek szerencsétlen, de tényleg. És amíg ezen gondolkodok, az élet meg is oldja a kérdést. Mire feleszmélek, ott áll előttem River, teljes, elképesztően jóképű valójában. A szám kiszáradt, a hangom cserben hagy és szinte lassított felvételként érzékelem a pillanatot. - Nem, nem... tényleg... minden rendben – próbálom összeszedni magam. Hát ez ciki. Ezekszerint kívülről is úgy nézek ki, ahogy érzem magam. Szerencsétlenül. Ez elég gond, hiszen éppen el akarom csábítani, nem elijeszteni álmaim férfiját. Én most tényleg azt mondtam, hogy miatta vagyok ilyen... fura állapotban? Oké, igaz, de nem feltétlen kellett volna elárulnom. - Hát ami azt illeti, nem számítottam rád és... régóta szerettem volna találkozni veled – úgy van, égesd csak magad tovább Emily. Érzem, ahogy az arcom halvány rózsaszínről vörösre vált. Ha ez még nem lenne elég, egy italra is meghívom, de szerencsére nem akad fenn rajta, sőt belemegy. River, a Forma1-es világbajnok meghív engem egy italra. A belső istennőm szaltózik egyet örömében. - Szóval állandóan követnek? Mindig a nyomodban vannak? Hát ez eléggé... nyomasztó lehet – kicsit magamra ismerek, bár ennyire azért nem alacsonyodnék le, de szépen csendben én is rajongok érte. Nagyon is. - És hova szeretnél....? – menni, de ezt már ki sem mondom, mert addigra megfogja a kezem és el is indul valamerre, én meg követem, persze, hogy követem. Néha lopva lepillantok. Az ott a kezem... az ő kezében? Ez komoly? River fogja a kezem. Magamban ujjongok, mint egy tini. - Ezt elég nehéz lehet megszokni – állapítom meg végül, hogy mondjak is valamit. Fura érzés volt látni ezt a lánycsapatot, de nem értem mit gondoltam, nem csak nekem jön be, hiszen ismert ember. Ha nem lenne ismert, akkor is legalább az egész város odáig lenne érte. Így meg az egész világ. - Ha nagyon unod őket, akkor mehetünk az öltözőmbe. Ott biztosan senki nem fog keresni és nem is jutnak be – hozom fel, bár talán kissé félreérthető a felvetésem, én nem arra gondoltam, hogy ott kettesben lehetünk és... ha még az is megtörténne ma, akkor nem tudom mit tennék. Ez lenne életem legjobb napja, de... Szeretnék még holnapra is jó dolgokat tartogatni. - Vigyünk magunkkal italt, mert ott csak víz van. Nem bízták a véletlenre, nehogy valamelyik versenyzőnek megártson az alkohol ebben a melegben – nevetek fel és azon kapom magam, hogy még mindig fogom a kezét, sőt, kicsit erősebben is szorítom, mint kellene. Nem akarom elengedni. Újra lepillantok a kezünkre és csak mosolygok. Csak most ne rontsam el. Soha nem csináltam ilyet, de most el kell csábítanom egy férfit. Egy igazi férfit. Aki egészen biztosan tapasztalt, velem ellentétben és egy szavára ugrana világ összes nője. Innen szép nyerni Emily. Próbáld meg a lehetetlent. Végülis bárkit megkaphat. De most az én kezem fogja. Ha belemegy, akkor az én öltözőmben leszünk. Édes kettesben. A gond csak az, hogy a bátorságom nincs arányban a vágyaimmal.