Élvezet és fájdalom, forgatag és magány, mindez egyetlen helyen....

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:

:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Chatbox
Discord szerverünk
Sziasztok! A >>connect<< gombra kattintva meghívót kapsz a szerverünkre. Szeretettel várunk!
Legutóbbi témák
Ryusaki Amaya Ma 10:09 pm-kor

Cassian Cooper Ma 9:00 pm-kor

Emily Collins Tegnap 10:08 pm-kor

Nara Lockwood Csüt. Nov. 21, 2024 9:09 pm

Ryusaki Amaya Kedd Nov. 12, 2024 9:57 pm

Wen Longwei Kedd Nov. 12, 2024 8:58 pm

Top posting users this month
Ryusaki Amaya
Time to drink a beer Vote_lcapTime to drink a beer Voting_barTime to drink a beer Vote_rcap 
Cassian Cooper
Time to drink a beer Vote_lcapTime to drink a beer Voting_barTime to drink a beer Vote_rcap 
Nara Lockwood
Wen Longwei
River H. Bryson
Aelin Fairwind
Emily Collins
Ryusaki Akira
Melrose Dawson
Ki van itt?
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (196 fő) Vas. Nov. 24, 2024 1:19 am-kor volt itt.
Music box

Megosztás

Time to drink a beer

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
TémanyitásTárgy: Time to drink a beer   Time to drink a beer EmptyKedd Júl. 28, 2020 9:19 pm

Angels and Maddox
And nothing I could ever write would help you understand this life

El se hiszem hogy lett egy kibaszott bandám, ami működik és már fél éve toljuk együtt és hála az énekesnek Kane-nek még fellépéseink is vannak, mert elég jól támogat a jövedelmező cégével a háta mögött. Igazán jó fej és tehetséges is, még ha nem is olyan tüzes mint Xander volt. Néha akaratlanul is egymás mellé állítom őket hogy lássam, melyikük milyen, de akkor is inkább az ex nyerne.
Mindenesetre azt csinálom amit szeretek, és ez a legfontosabb. Kiegyensúlyozott emberek vesznek körül, akik kicsit talán vissza is fogják indulatos természetem, ami vetekszik annak az átkozott olasznak a temperamentumával, de hát ezért is nem fértünk meg egymás mellett. Lassan szívom a cigim a klubb előtt ahová a találkozót beszéltem meg Skyal. Hasonlóan laza és gondtalan fickó de egy nem tudom... kerub nyigalma szállta meg, mert sose láttam még idegesnek, és emellé egy nagy kedves medve, de bassza meg simán a hóna alá csap ha olyanja van, és az a pofátlanság hogy ezt úgy csinálja, hogy nem is lehet megorrolni érte. Ch.... Ki is szúrom a közeledő alakját és elnyomom a csikket hogy barátságosan össze öklözük.
- Szeva haver! Már azt hittem sosem érsz ide, és hagysz engem szomjan pusztulni. Ezt sosem bocsátottam volna meg neked... - indulok el máris befelé és foglalok el fürgén egy asztalt.
- Nos, hát igyunk! Lidyia, két korsót a kevdencemből - integetek bájos cuki mosollyal a pultos lány felé aki ismer már mint a rossz pénzt. Meg is kapjuk hamarosan.
- Mesélj, mi történt veled ebben az egy hétben amíg nem láttalak? - kérdezem hiszen a bandából Alex áll hozzám a legközelebb azt hiszem. A legjobb haverom lett, nagyon rövid idő alatt.

Maddox Lindwell

Inside of me, I will be angel, or a devil

Maddox Lindwell

Hozzászólások száma :
21

Time to drink a beer Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Time to drink a beer   Time to drink a beer EmptyVas. Aug. 09, 2020 10:53 pm

Maddox & Sky

Azért van abban a kocsiajtó becsapásban valami, ahogy becsapja maga mögött. Tűsarkúban, miniszoknyában és kosztümfelsőben.
- Mi a f@szt bámulsz? Nem láttál még nőt kocsiból kiszállni? - és ezt teszi mély hanggal, majd bevágtat a recepcióra. A kormányra helyezve az alkaromat, figyelem, ahogy a srác teljesen elhűl, és már akkor fordítaná a hoppon maradását felém, amikor is meglátja, milyen széles vigyorral integetek felé. Végigmér, aztán inkább eltűnik. Megvonom a vállam, majd elindítom a motort. Ha nem akar dumálni, hát akkor nem akar. Leparkolom neki a kocsit és a recepcióra belépve, úgy látom, nem véletlen, hogy kosztümben jött. A bőrnadrág, póló kombináció valahogy nem ide való. De sebaj, úgyis csak pár percig leszek itt, s leadom neki a kocsikulcsot és a forgalmit, oda fogják neki adni, tudom.

Félóra múlva már azon az utcasarkon talál az idő, ahová a találkozót beszéltük meg Maddel. Szerintem nagyon jó fej, s alapvetően sem értem, miért külső alapján ítélnek az emberek. Mad egy örökmozgó, csupaszív ember, akiben annyi szeretet van és energia, hogy az egész Univerzum megirigyelhetné.
- Szia! - felnézek az égre. - Egészen pontosan annyi van, amikorra megbeszéltük. Siet az órád, biztosan. Szomjan halni meg nem hagynálak, elég nagy az óceán – vigyorgok rá.
Gyorsan az egyik asztalnál terem, s kényelmesen haladok utána. Nem vagyok egy sietős alak, s nem zavartatom magam, ha valaki olyan széllel bélelt, mint Mad. Szerintem arra is szükség van. Köszönök, belépve, aztán az asztalhoz ülök én is, majd az integetés irányába fordulok, s rámosolygok, aki visszajelez.

- Húha – vakarom az állam elgondolkodva. - Hol kezdjem? Hazaruccantunk, aztán vissza, Drew meg most van éppen egy megbeszélésen. Galériát akar nyitni, de ma éppen nincs formában – ma férfi. És férfiként női ruhában, férfi temperamentummal éppen egy olyan helyen, ahol most van. Azért nem adom fel, noha javasoltam neki, hogy jelentsen inkább beteget és kérjen másik időpontot. Aztán ki tudja, lehet éppen lesz sikeres?
- S veled? Mi történt? Megkaptad az üzenetet, hogy holnap próba lesz? Nem ártana pár dalt sem összerakni – de mindent a nagyokra hagyok. Basszusgitáros vagyok, s ahogy elgondolják és tervezik, úgy teszek, s hozzáteszem, amit tudok, a lehető legjobbat nyújtva.
Alex Skylar

Alex Skylar

Hozzászólások száma :
7

TémanyitásTárgy: Re: Time to drink a beer   Time to drink a beer EmptyHétf. Szept. 14, 2020 9:37 pm

Sky and Maddox

Nem tudom mihez is kezdenék ha nem csinálhatném azt amit szeretek, és járhatnám a világot, a várost és a próbatermeket. Ha nem lenne bandám, és nem dobolhatnám hülyére a fejem, amikor épp rám jön az öt perc, és képes vagyok dobtémát írni hajnal háromkor is ha épp akkor csap nyakon az ihlet és jön valami világváltó riff vagy szöveg. Elég sok szöveget is írok ha úgy adódik és szerencsére Kane vevő is rá többnyire és Skynak is szokott tetszeni.
Érdekes amúgy a fickó. Ritkán találok magamnál magasabb alakot de ő még rám is rám veri a lécet, bár cserébe sokkal izmosabb és magabiztosabb a testfelépítése mint az enyém. Én kellemesen sovány vagyok és van aki szokta szeretni rajtam hogy formás a hasam és lehet cirógatni, én meg emberbőrbe született harci macska vagyok és néha hagyom is.
Persze nem kések és Sky sem, de nem is én lennék ha nem szólnék be neki a magam kedves módján, úgyis tudja hogy csak azért mondom, hogy piszkáljam. Ismerhet ennyire.
- Jó jó, de tudod hogy nekem elég öt perc is hogy kiszáradjak és meghaljak, és igazából eléggé vártalak már, mert kezdett megenni az unalom csak úgy szolidan - vallom be neki nevetve ahogy átkarolom egy pillanatra. Szeretek érintkezni, de tudom hogy neki van valakije és nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni ezzel. Ez teljesen más, csak baráti dolog.
- Az elején, mindenre kíváncsi vagyok - bíztatom ahogy rendelünk, és hamarosan meg is kapjuk a rendelésünket hogy biztos ne haljunk meg és csókot dobok Lydiának. Imádom a csajt.
- Jajj, pont ellentétes? - kérdezem, hiszen tudom hogy néha ilyen furcsa váltásai vannak, mert mindkét nemű is egyszerre, de ezt is csak véletlen tudom, és nem is hangoztatom. Sky dolga és a párjáé.
- Velem nem sok. Pihentem leginkább, meg buliztam és játszottam. Dalokon gondolkoztam és van is pár vázlatom - válaszolok ahogy beleiszom a sörömbe és kellemeset sóhajtok utána. Isteni manna.
- Jah, ja megkaptam. Alig várom már, és van pár téma amit ki szeretnék próbálni csak még nem jutottam oda hogy jó legyen - teszem hozzá és elgondolkodok kicsit.
- Hétvégén partiztam.... és.... nem fogod elhinni kinek az ágyába evett a balsorsom - sóhajtok fel, hiszen neki már érintőlegesen meséltem Xanderről, aki az ex zenekar társam.
- Xanderébe - nyögöm ki, és hirtelen nem tudok mit kezdeni az információval.

Maddox Lindwell

Maddox Lindwell

Hozzászólások száma :
21

TémanyitásTárgy: Re: Time to drink a beer   Time to drink a beer EmptyCsüt. Szept. 17, 2020 9:38 pm

Maddox & Sky

Elnevetem magam, fejemet ingatva, ahogy átölelem, vigyázva azért, ne roppantsam össze. Erő is van bennem, s azzal csínyján bánok.
- Azt meg nem fogom hagyni. A legjobb barátomat kiszáradni. Az unalom? - nézek rá érdeklődéssel. - Nos, annak most egyelőre vége – mert megérkeztem.
- Az elején – egyrészt jól esik, másrészt, lesz miről mesélni. Hiába vagyok nyugodt, az még nem jelenti azt, hogy az életem is az. Zajlik körülöttem rendesen. Mások gondoskodnak róla, és én meg hagyom.
- Igen. A  rosszabb párosítással – noha azért azt megnézném, ahogy férfiruhában teljesen elérzékenyül. Drew meg nem csinál titkot abból, hogy kicsoda és micsoda. Felfújni sem fújja, példának okáért az összes pride felvonulást betiltatná, sok más egyébbel, mert szerinte élni kell és megélni, nem rongyrázni. Sokkal erősebb szót használt, ugyanakkor megértem.
- Meg kell mutatnod. Én is írtam pár dalt és van néhány ritmusom is – aztán ráhunyorítok. - Te? Pihenni? Azt hogy képzeljem el? - mosolyodom el.
- Holnap összepattinthatjuk – várom már, nagyon. Valahogy nekem kicsit lazább lett így az élet és örülök neki, ugyanakkor annak is örülök, hogy az életem bizonyos részeit élhetem továbbra is úgy, ahogy szeretném.
Csendben, várakozó arccal tekintek rá. Nem tudom, hogy jót vagy kevésbé jót fogok hallani. Egy rövidebb pillanatig csak figyelem. Látom, hogy zavarban van, s az nem abból fakad, hogy nekem elmondta. Hanem maga az egész eset.
- Mi jár most benned? - Érdeklődöm nyugodtan, bíztatólag. S ha nem akar erről beszélni többet, csak ennyit akart elmondani, akkor tovább fogok haladni a témában. Valahol viszont az az érzésem, hogy nem ezért hozta fel a témát.
Alex Skylar

Alex Skylar

Hozzászólások száma :
7

TémanyitásTárgy: Re: Time to drink a beer   Time to drink a beer EmptyPént. Okt. 23, 2020 10:33 pm

Sky and Maddox

Alig vártam már hogy Sky befusson és megmentsen itt engem a kiszáradás és unalom veszedelmes kombójából. Nem kockáztathatom meg hogy bármi bajom essen és így boldogan vigyorodok el a törpe óriás barátom láttán.
- Ezt örömmel hallom. Most, képzeld csak el. Ha meghalnék, ki lenne a zenekar ügyeletes seggfej búgócsigája? - nevetek fel jókedvűen, mert mit szépítsem? Tudom milyen vagyok, és ha valami nem tetszik azt őszintén meg is mondom. Hazudni nem fogok, mert minek. Lehet sok mindenért utálni engem, de nem vagyok olyan nyálas hogy ne merjek valamit kimondani és minden hülyeségben benne vagyok a fejem tetejéig ha kell. Néha már már menthetetlenül is, de valahogy mégis mentem a helyzetet. Kapóra jön a kölykös képem és a cuki nézésem.
- Akkor kitartást neki is, meg neked is. Ez még biztos lesz egy kör otthon ha hazaér hogy mi lett a nappal - jósolom előre de elképzelni sem tudnék izgalmasabbat hogy ilyen párom legyen mint Skynak. Persze, sosem szeretném el tőle, vagy ilyesmi, de be kell látni hogy ez kibebaszottul, marha különleges dolog!
- Persze, mindenképpen megmutatom. Szerintem pöpecek lettek. Te is? Nahát, mindképp összerakjuk. Baszki, annyira be vagyok zsongva! Imádom hogy van bandám, rendes bandám és nincsenek napi konfliktusok és elképesztő faszás az egész - lelkendezek ahogy a sörömbe iszom és elnevetem magam a kérdésére. Na igen, ritkán lustálkodom, de amikor igen akkor nagyon és extrán. Szeretek amúgy menni és csinálni dolgokat de néha tényleg jól esik egy GTA vagy Mortal Kombat előtt kockulni esetleg megtoldva egy BorderLanddal vagy egy kis Zelda szériával. Mikor mire esik a választásom.
- Azt kérlek alássan úgy képzeljed el, hogy nem pörgök 350-es fordulaton hanem csak 220-on és kockulok a gép előtt. Vagy elmegyek a város másik felére pékségbe gyalog. Az pihenés. Vagy csak fekszek az ágyamon és bámulom a netflixet - válaszolok neki, aztán kicsit másabb téma jön. Jobb is és mégsem is. Meséltem már neki az ex bandámról, és Xanderről is hogy miért mentünk szana szét és mégis ő befutott és ennek valahol örülök is mert tehetséges énekes. Szenvedélyes.
- Ha én azt tudnám haver.... a huzat - nevetek fel, de aztán kicsit koomolyabban folytatom a dolgot.
- Az hogy.... nem beszéltem vele mióta elváltunk és most az ő bulijában találkoztunk és voltam olyan szerencsétlen bazdmeg hogy mellé zúgtam be atom beállva aludni.... Kissé volt csak kínos a reggel - vakarom meg a tarkóm.
- Aztán meg... jól összevitatkoztunk és hát megint az ágyban landoltunk egymáson, és utána tök kezelhető lett. Mármint úgy értem, beszédesebb és nyugisabb mintha az egész mögött igazából csak ilyen szexuális feszkó lett volna és nem tudom hová rakni a dolgot.... - sóhajtok fel kicsit tanácstalanul. Ilyen is ritkán van mondjuk, de van.

Maddox Lindwell

Maddox Lindwell

Hozzászólások száma :
21

TémanyitásTárgy: Re: Time to drink a beer   Time to drink a beer EmptySzomb. Okt. 31, 2020 10:52 am

Maddox & Sky

Komoly meglepettséggel nézek rá.
- Seggfej nem vagy, ki ne találja ezt valaki. Azt meg hogy nem bírsz megülni a hátsódon, az meg egy kifejezetten jó tulajdonság – nem értem az embereket, miért jó magukat negatívan megítélni. A túlzott pozitív sem jó. S tény, mindenki úgy beszél magáról, ahogy neki megfelelő.
- Köszönöm a nevében is – vigyorgok. Drew szerintem egy csoda, még akkor is, ha sokszor látom rajta, neki is teher néha mindez. Pedig nagyon nagyon jól kezeli az egészet.
- Akkor miharabb üljünk majd össze. Hátha a többieknek is ad ihletet. Dolgozunk is majd rajta, hogy így maradjon – az elején általában minden napsugaras, később jönnek elő dolgok és akkor jön az, hogy ki miként kezeli a konfliktust. Bízom abban, hogy tudjuk majd kezelni, Maddox lelkesedése pedig mosolyra késztet.
Sokkal jobban szeretek beszélgetni és vegyülni, figyelni, mint inni, de azért most derekesan kóstolgatom az új nedűt és valóban jó ízű, kellemes.
- És közben megfeledkezel mindenről, ami körülötted van – nevetek fel, mert el tudom képzelni, amikor lelkesen benne van valamiben, azt már láttam, hogy teljesen elfeledkezik mindenről maga körül.
Elnevetem magam a spontán választól, megingatom a fejem. Bírom a vicceit. S érzékelem, hogy más jár a fejében valójában, így szó nélkül maradok és várok a válaszra.
Rövid ideig még hallgatok, hagyom, hátha még valamit szeretne utána mondani. S valóban, folytatódik.
- Valami biztosan van mindezek mögött és úgy tűnik, hajlandó róla beszélni, vagy legalábbis foglalkozni vele. Ami azt is jelentheti, hogy fontos vagy neki – megint egy rövid ideig hallgatok. - És az sem véletlen, hogy egymás mellé kerültetek most, hogy oda mentél bulizni.
Második esély lenne? Vagy csak a dolgok tisztázása és utána a nyugodtabb szétválás? Nem tudom, ebbe nem látok bele, ugyanakkor ahogy érzékelem, ő is valami hasonlón töri a fejét.
- S te mit érzel? - mert éppen azt hagyta ki, ami igazán fontos. Hiába mondanák rá, hogy ilyen meg olyan. Nagyon is másokat helyez előtérbe. Magát pedig utána helyezi.

Alex Skylar

Alex Skylar

Hozzászólások száma :
7

TémanyitásTárgy: Re: Time to drink a beer   Time to drink a beer EmptySzomb. Nov. 21, 2020 10:29 pm

Sky and Maddox

Felhúzom kissé a szemöldököm a meglepettségére, mert nem egészen értem hogy mire vonatkozik, de aztán csak legyintek egy picit ahogy újabb éltető kortyot húzok le a sörömből.
- Jah, tudom én hogy sokak szemében az vagyok, és ne aggódj, mondtak rám már sokkal rosszabb jelzőket is. Tény és való hogy nem ülök sokat a seggemen, de nekem lételemem hogy úton legyek és mindig történjen valami csak hát én nem fogom be a pofám cukin ha valami nem tetszik és emiatt is zördültünk össze sokszor Xanderrel is - teszem hozzá ahogy az asztalra könyöklök. Tudom én hogy nem vagyok könnyű eset, de nem érdekel, mert én igazi vagyok, és nem szokásom tettetni magam hogy valami érdekel, aztán meg mégsem. Nem az én világom, és sokszor őszinte seggfej vagyok, és ha még iszom is.... Na olyankor cuki vagyok.
- Bármikor. Imádom amúgy hogy ennyire lazán vesz mindent - mármint ahogyan kezeli a kettősségét, hogy mindkettő is egyben. Én biztos belebolondulnék, de semmi bajom az ilyesmivel, én eléggé elfogadó vagyok, mert én se csak csajokat döngetek meg. Ugyan már, az élet rövid, élni kell. Mindent ki kell használni amit csak lehet.
- Jó lenne, emrt elő akarok adni mindent, és biztos vagyok benne hogy iszonyat király dalokat fogunk tudni összerakni. Ah, baszki, annyira de annyira várom már - sóhajtok fel vágyakozva, mert nagyon szeretek dalokon pörögni és összepattintani őket, sokszor csak leginkább bele beszélve hogy mit gondolok, és kiegészíteni apróságokkal a vázlatokat. Én hiszek benne hogy a közös munka a leginkább megtérülő dolog.
- Igen, olyankor elveszít engem a külvilág. Mondjuk, akkor is ha leülök a Mortal Kombat vagy GTA elé - nevetek fel, mert ritkán van időm úgy játszani hogy tényleg nekifekszem és jó pár órát beletoltam a kedvenc játékaimba már.
Ahogy egy újabb kört rendelek, felsóhajtok. Nehezemre esik beszélni erről, de Sky-nak mégis elmondom, mert tudom mennyire végtelenül toleráns és türelmes és néha teljesen máshogyan lát dolgokat, ami nekem kapóra jön.
- Nem tudom, baszki. Részegen mellé zuhantam, ebben semmi idegen nincs, néha előfordul velem az ilyesmi de hogy pont mellé... Nem is tudtam hogy ott lesz a bulin és ez meg végképp - tárom szét a kezem egy kicsit.
- Én... örültem neki hogy jól alakult a reggel, és visszaborultunk az ágyba, de nem tudom lesz-e ennek jövője. Mármint, ismerem őt és szerettem vele zenélni, de néha.... Visszahúz egy kicsit a szívem, csak hát... - dilemmázok ezen egy sort. Végül is járhatok vele anélkül is, hogy egy bandában lennék vele, ez nem probléma, de amikor neki doboltam... Más energiát éreztem. Jól éreztem magam.

Maddox Lindwell

Maddox Lindwell

Hozzászólások száma :
21

TémanyitásTárgy: Re: Time to drink a beer   Time to drink a beer EmptyCsüt. Nov. 26, 2020 8:58 pm

Maddox & Sky

Maddox nem nagyon foglalkozik mindezzel, így hagyom a dolgokat és a beszélgetést tovább haladni.
- Kiállsz magadért – billentem meg a sört felé, aztán kortyolgatok megint egy kicsit belőle. A veszekedéseket sem értettem sosem. Minek akarjak bárkit rákényszeríteni a saját igazamra? Amikor több létezik, olvasatok alapján?
- Ebben nőtt fel – azért mosolygok, mert kevesen beszélnek róla elismerően, s azoknak nem is vagyok kíváncsi a véleményére. Nem azért, mert nem egyezik az enyémmel. Érjenek még egy kicsit, még én sem vagyok érett. És persze, a szülők is sokat számítanak. Drewra bízták a döntést. Ő pedig így döntött, a szülei pedig elfogadták. Igazából... ha nem fogadták volna el, Drew akkor is ilyen lenne. Erős és karakán jellem.
Szeretek alkotni és vélehtőleg minden művész így van vele, noha nem tartom magam annak. Alkotónak inkább. Jó volt ennyi helyen megfordulni, s ez a lehetőség nagyon más és talán éppen ezért várom.
- El tudom képzelni, hogy a fejedben már ezer dal ott pörög fénysebességgel – nevetem el magam. - Mielőbb leülünk.
Rátámaszkodom öklömre, úgy figyelek rá, közben kortyolgatok újabb adagot.
- GTA? - Voltaképpen nem nagyon játszom ilyeneket, néha Drew rángat maga mellé, mert a grafikákhoz kellenek ötletek és muszáj valakivel nekiülnie. Nem a győzelemre megy a játék és ebből már születtek érdekes eredmények. S éppen e miatt a játékok ezen birodalma eléggé kimaradt.
- Ezért gondolom azt, hogy véletlen nincs – persze, más is lehet mögötte, de ahhoz meg végképp kicsi vagyok.
- Volt oka, hogy akkor különváltatok – van, aki azt mondaná, hogy utána soha többet. Sok esetben nagyon érvényes. Más esetben pedig talán csak annyi szükséges, hogy mind a ketten érjenek egy kicsit. S döntőbíró sem vagyok, így csak bólintok.
- Ha akar és hajlandó veled beszélni, akkor sok minden kiderülhet – s elrendeződhet. Akár a békés elválás is. Hiszen van, hogy nagyon nagyon szükséges, mert végre mind a ketten a saját útjukat folytathatják.
- Beköltöztél már? - tovább nem akarom faggatni, hiszen néha csak kimondani szükséges, hogy belül tovább érjen, s valahol úgy érzékelem, ez most egyelőre elég volt. - Ha van cuccod, szólj, elfér a fordi platóján, elhozzuk, s fel is viszem.

Alex Skylar

Alex Skylar

Hozzászólások száma :
7

TémanyitásTárgy: Re: Time to drink a beer   Time to drink a beer Empty

Ajánlott tartalom

Time to drink a beer

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Time to be tattood
» Party time - Caelena & Logan

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Archív terület :: Temető :: Játékok-