Élvezet és fájdalom, forgatag és magány, mindez egyetlen helyen....

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:

:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Chatbox
Discord szerverünk
Sziasztok! A >>connect<< gombra kattintva meghívót kapsz a szerverünkre. Szeretettel várunk!
Legutóbbi témák
Ryusaki Akira Tegnap 10:03 pm-kor

Nara Lockwood Tegnap 9:09 pm-kor

Cassian Cooper Kedd Nov. 19, 2024 9:06 pm

Emily Collins Hétf. Nov. 18, 2024 10:35 pm

Ryusaki Amaya Kedd Nov. 12, 2024 9:57 pm

Wen Longwei Kedd Nov. 12, 2024 8:58 pm

Top posting users this month
Nara Lockwood
Hospital life  Vote_lcapHospital life  Voting_barHospital life  Vote_rcap 
Ryusaki Amaya
Ryusaki Akira
Wen Longwei
Cassian Cooper
Aelin Fairwind
Emily Collins
Melrose Dawson
River H. Bryson
Ki van itt?
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (188 fő) Csüt. Okt. 24, 2024 2:01 pm-kor volt itt.
Music box

Megosztás

Hospital life

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
TémanyitásTárgy: Hospital life    Hospital life  EmptySzomb. Okt. 10, 2020 9:22 pm

Nariman & Minho

Wretched and divine

Egy újabb viharos éjszaka múlt el, és Ronan haragja nyomán a szokásos kihasználtságom mellett belső vérzésem lett, ami miatt rosszul lettem otthon, és berohant velem a kórházban. Megműtöttek, de még egy két napot itt kell töltenem hogy ellenőrizhessék az állapotom, és nem tiltakozok ellene.
Tudom mi a dolgom. Rendbe kell szednem magam, hogy aztán újra a rendelkezésére állhassak, ha úgy szeretné. Fáradtan pihentetem a szemeim, mert egész eddig rajzoltam, de elfáradtam benne. Elképzelem ahogy ott áll az ajtóban és engem néz, félmosollyal az ajkain, és enyhén borostásan. Egyenruhában kifejezetten szeretem rajzolni, mert olyan istenien jól áll rajta.
Nem félek tőle, akkor sem ha ide juttat. Ez egy egészen más fajta dolog, és tudom hogy mára már megbánta. Mégsem jön el. Sosem jön, csak amikor hazavisz, olyankor jön értem kocsival. Szeretek mellette ülni és bámészkodni. Nézni az elsuhanó fényeket. ezen a városon kívül, nem ismerek másikat csak a nyaralót ahová vinni szokott. Karib térség, és szeretek ott lenni. Sétálni  a homokban mezítláb.
Kinyitom a szemem, és majdnem felkiáltok ahogy egy ismerős szőke fejet látok aki erőteljes rosszallással lesi a félkész rajzomat.
- Nariman, szia - mosolyodom el, hiszen ő ismerős ápoló. Ő volt velem az elején, amikor Ronant elvitték, engem meg kórházba hoztak és elkapott a pánik hogy mi történik. Ő ült le mellém, és mondta el mi van és mi lesz. Megnyugtatott szavakkal és gyógyszerekkel, és így segített túlélnem az itteni időt.
- Már ennyi az idő hogy jöttél ellenőrizni? - kérdezem, ahogy leteszem a rajztömböt és a ceruzákat.

Minho Kirana

Inside of me, I will be angel, or a devil

Minho Kirana

Hozzászólások száma :
31

Hospital life  Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Hospital life    Hospital life  EmptyVas. Okt. 18, 2020 9:44 pm

Minho & Nariman

- Nem – megint nyomatékkal mondom a hangomban a válaszom. A főorvos megint rákezdett arra, amit nem akarok hallani. Fogalma sincs, mennyire nem akarok erről a pályáról lelépni. Nem akarok orvos lenni, ahhoz méltatlan vagyok. Csakis azzal tudom jóvátenni (még azzal sem!), amit tettem, hogy ha ápolok. És az évek alatt nagyon a szívemhez nőtt ez a hivatás. Rengeteg munka, néha megalázó helyzetek, de ugyan hol van nekem jogom arra, hogy az ellen felemeljem a hangomat? Megérdemlem, minden egyes szavait.
Minden düh kiégett belőlem évek óta, egyetlen maradt csupán, mellyel önmagam gyűlölöm, mióta megtörtént az az eset.
Mégis, minden reggel nyugodt örömmel jövök be, vagy éppen éjjel, vagy délután, amikorra be vagyok osztva. Azt teszem, amit tennem kell s nem tudok többet tenni, mert érdemtelen vagyok rá.
A főnövér, aki most jelenleg éppen Tim, egy ötvenes éveiben járó afroamerikai, széles, hófehér mosollyal fogad. Rengeteget tanultam tőle, s ahogy felém néz, integetek felé egy hellóval, mire visszaint, ahogy az öltöző felé haladok.
Nincs semmi idilli a munkában, az élet kőkemény igaszságát, a test törékenységét és a lélek gyarlóságát kapom nap, mint nap a képembe. És a mulandóságot.
Melinda szalad felém egy aláíróval. Megint elfelejtett valami határidős dolgot, megvárom, mielőtt az öltözőbe lépnék.
- De jó, hogy elkaptalak! Következő hónapban indul egy tovább képzés szakápolóknak. Ha menni akarsz, márpedig kötelezően ajánlott, akkor itt írd alá, lécci – nyomja a kezembe a tartót és egy tollal megpöcköli a helyet, ahová a nevem máris felévsem és visszaadok neki mindent.
- Szuperr, köcce! - És máris viharzik tovább. Elfelejtette.

Pár perccel később már a tableten nézem át a beteglistát, majd az új beteglistát. Megakad a tekintetem egy neven.
- A kurvaélet – bökök rá a névre és olvasom az adatlapot, elsötétülő arccal. Egyszer agyonvágom azt az embert, aki ezt csinálja vele, esküszöm!
Kis híján lecsapom a tabletet a pultra, de mivel az nem tehet Minho állapotáról, így nem leszek vele kegyetlen. Minho szobájához sietek. Magam akarom tudni, személyesen meggyőzödni róla, hogy jól van, s rendben van minden. Ha ott találom azt a barmot, istenbizony, kidobatom!

De egyedül van, s még nincs magánál. Megállok az ágya mellett, magam megvizslatva szemeimmel, még nem érek hozzá, hogy remélem, rendben van. Szusszantok egyet, majd a kórlapot felvszem és megnézem, mi az, amit már megkapott, s mi szükséges még.
Az infúzió fogyóban, így a megfelelőre le is cserélem, amelyik éppen ürül.
Aztán még állok mellette, s kíváncsian a rajza fölé hajolok. Meg szeretném nézni, mit rajzol, mikor látom megmoccanni. Azonnal kiegyesedek és a mosoly ott van a képemen.
- Szia Minho! Hogy érzed magad?
Aztán elkomorodok.
- Igen – sóhajtok egyet. - Már megint? - Nem szólhatok bele mások életébe, véleményem attól még lehet. És nagyon megkedveltem Minhot.

Nariman Weimar

Nariman Weimar

Hozzászólások száma :
5

Hospital life  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hospital life    Hospital life  EmptyVas. Okt. 18, 2020 10:17 pm

Nariman & Minho

Wretched and divine

Még hamar elfáradok és szundikálok is elég sokat a gyógyszerektől, és a hasam még fáj a műtét után,de majd rendbe jön. Egy újabb kis heg lesz belőle, ahogyan a lövés után iis maradt. Nem szeretem, de már nem tudom eltüntetni, és végül is ez is hozzátartozik az életemhez hogy túléltem.
Leginkább rajzolással kötöm le magam, mert egy személyes szobát kaptam, mint mindig, és Ronan a maga módján így gondoskodik arról, hogy a legjobb ellátást kaphassam. Ezekre mindig odafigyel, és rajz cuccot is hagyott itt nekem és most is ezzel szórakoztattam magam. Őt rajzoltam, mint mindig. Vagy a ház egyes részeit. Esetleg hírességeket akiket a tévében láttam, vagy az interneten.
Nariman megjelenésére elmosolyodom. Ismerős arc, és egészen sokszor ült az ágyam szélén két éve, amikor összeomlottam, és pánikba estem. A szavai sokszor kemények voltak, de végül is átsegítettek a nehezén.
- Köszönöm. Jobban érzem magam, csak húzódik egy kicsit az oldalam - válaszolok neki ahogy feljebb tornászom magam és kiterítem a lapot. Ő is láthatja kit rajzolok, nem titkolom el. Bár személyesen nem találkozhattak még, szerintem nem kell bemutatnom hogy ki szerepel a rajzon. Szégyenlősen elmosolyodok.
- Rajzolok, hogy ne maradjak le nagyon az iskolával sem - teszem hozzá, hiszen beiratkoztam a képzőművészetire is, és egészen jól alakulnak a tanulmányaim is. A tanáraim elégedettek velem.
- Csak.... baleset volt - legyintek, hiszen úgyis tudja. Tudja mi történik, még ha sosem mondom is el, és tudom hogy gyűlöli Ronant azért amit velem tesz. Ő nem látja a másik oldalát, amikor.... tényleg mindent megkaphatok mellette. Rosszalló pillantására behúzom a nyakam inkább.
- Ki... tudnál segíteni a fürdőbe? - kérdezem végül, mert valahogy vinnem kell az infúziómat is. Nem az első eset lenne, látott már meztelenül. Látta az összes tetoválásom, amiket nem én választottam, és nem én kértem. Látta a bőröm sebzettségét. Nem mindenhol sima, bár törekszem rá hogy a sebhelyeket is eltüntessem.

Minho Kirana

Minho Kirana

Hozzászólások száma :
31

Hospital life  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hospital life    Hospital life  EmptyKedd Okt. 20, 2020 8:56 pm

Minho & Nariman

A legjobb ebben a kórházban, hogy minden betegre elég idő van és elég ápoló s orvos. Túlterhelten nem lehet segíteni senkinek sem a gyógyulásban és nem is akarom. Minho pedig túl sokat kerül be és valahogy még mindig megússza a másik. Ez viszont kezd egyre jobban idegelni. Mégsem tehetek semmit. Ez az ő életük. De vajon tényleg szemet kell hunynom, mert …? Miért?
- Olyan, mintha fotóztad volna – nézek rá, ismét döbbenten. Mindig elámulok azon, hogy tökéletes rajzot készít.
- Hogy megy a suli? - Érdeklődök. Ha sokat kimarad, ki is vághatják. Márpedig tudom, hogy neki nagyon fontos a suli.
- Tudod, hogy feljelenthetnéd – sóhajtok. - Tudom-tudom, mindig elmondom – túrok bele a hajamba, aztán túllépek rajta, a rajzot azért megnézem, mert szeretem látni, ahogy Minho kezei alatt csoda születik.
- Persze – állok mellé. - Saját lábon menni fog? - Ez esetben hagyom, hogy átvesse a vállamon a karját és úgy megyünk, az infúziós állványba meg tud támaszkodni a másik oldalon. Nincs messze a külön fürdő, de van, hogy az az öt lépés maga a világ másik végén van, ha olyan a sérülés.
A meztelenség sosem zavart, s mióta ápoló lettem, tisztelem a testet, még akkor is, ha látom, viselője mennyire is nem becsüli meg.
- Mit szeretnél? - Ahhoz mérten segítek, mert miután feláll és megmozdul, tudni fogom, mibe és mennyire szükséges besegíteni. Nem jó, ha a sebe újfent felszakad.
- Megkaptátok már, mi lesz a félévi … hogy is mondják... leadandó mű?
Az egyik ápolónak a fia is jár oda és mindig áradozik a gyerekéről.

Nariman Weimar

Nariman Weimar

Hozzászólások száma :
5

Hospital life  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hospital life    Hospital life  EmptyPént. Okt. 23, 2020 9:36 pm

Nariman & Minho

Wretched and divine

Ahogy Nariman bejön, kicsit megélénkülök mert ő jó társaság, és szeretek vele beszélgetni és egész jó tippeket adn éha nekem így az élettel kapcsolatban. Nem volt semmi tapasztalatom szinte amikor idekerültem, de sok mindent magyarázott türelmesen, mert nekem nem volt egyértelmű. Türelmes volt, és nem sürgetett és nem nevetett ki ha valami olyasmit kérdeztem ami... gyerekes.
Megmutatom neki a képet amint elképzelem Ronant az ajtóban támaszkodni, félmosollyal az ajkán egyenruhában.
- Köszönöm. Őt jó rajzolni, mert mindig látom és.... - mosolyodom el ahogy leteszem a ceruzámat. Most hogy itt van, nem rajzolok, figyelek rá. Belém égett hogy ha valaki velem van, akkor rá kell figyelni. Régebben ügyfél volt, most Ronan és ő nem szerette ha mást csinálok amikor ő is ott volt.
- Jól. Egészen változatos dolgokat kell rajzolni és néhány tanár mindig mondja hogy sosem volt olyan diákja mint én - teszem hozzá és nem tudom hogy ez igazából jó, mert ritkán dícsérnek a tanárok ennyire valakit és sokszor zavarban is vagyok amikor ki kell menni és megmutatni a rajzot, és felmondani a leckét, hogy mikre figyelve alkottam meg.
- Tudom, de nem akarom. Elköltöztünk egy tengerparti házba, és csináltatott nekem egy külön műtermet ahol minden megvan ami kell - csillan fel a szemem ahogy elmesélem neki az ajándékot amit kaptam tőle.
- Menni fog csak... segíts egy kicsit - támaszkodok rá és az infúziós állványomra is, de sikerül kijutni a fürdőbe.
- Pisilni, aztán meg.... csak gyorsan lefürödni - azért olyan jól még nem esik állni de muszáj kell fürdenem, mert muszáj. Kényes vagyok arra hogy tiszta és ápolt legyek még itt is. Elintézem amit kell, és Nariman segítségével le is zuhanyzok gyorsan, mielőtt elkezdene fájni az oldalam és vissza sétálunk lassan az ágyamig ahol leülök és leápolom mindenemet.
- Ühüm. Öt képet kell leadni. Egy színeset, négy szabadon választottat. Egy épületet, egy személyt, egy tárgyat, egy növényt és egy életképet. Hogy melyik a színes azt mi dönthetjük el. Megvan h milyen témában vagy stílusban kell de nincs megkötés hogy melyik kategória melyik legyen... - válaszolok neki ahogy bekrémezem a lábaimat. A személy lesz a realisztikus, és az biztos hogy Ronan lesz. A színes a növény lesz szerintem de még nem biztos.
- Még nem találtam ki melyik mi lesz - teszem hozzá kissé szégyenlősen.

Minho Kirana

Minho Kirana

Hozzászólások száma :
31

Hospital life  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hospital life    Hospital life  EmptySzomb. Okt. 31, 2020 2:19 pm

Minho & Nariman

Onnantól kezdve nincs jogom ítélkezni más felett, véleményem szerint, amit megtettem a szüleimmel. S nem azért, mert megérteném őket. Hanem, mert egyszerűen nincs jogom. Minhot különösen megkedveltem, mert megértettem, neki teljesen más a világ, máshogy nőtt fel és másba. Volt már ebben részem, noha ott inkább kulturális különbség volt a meghatározó. De amíg azt élveztem, itt néha forrt bennem a düh, hiszen Minho sokkal jobbat s többet érdemel. Idő kellett, mire megértettem: itt sem én választok, nem az én életem s nincs jogom rá, hogy bármilyen ítéletet mondjak benne. Onnantól kezdve könnyebb volt, s csak ritkán éreztem a korábbi érzéseimet ebben.
Tényleg gyönyörűen rajzol. Szinte azt várom, mikor mozdul meg a képen az alak. És hát... egyenruha. Sokat elmond.
- Folytasd csak nyugodtan, nem zavarlak – az infúziót jöttem ellenőrizni, fogjuk rá. Valójában őt akartam látni.
- Mert valóban gyönyörűen rajzolsz – pillantok megint a képre, s igyekszem azt az érzést elnyomni, mit is gondolok arról az... egyénről. Ahh, tényleg le kéne tennem ezeket az érzéseket.
- Ó – más örülne neki, és valahol örülök is, mert végül is nem tiltja el attól, amitől Minho tényleg kivirágzik. És hát... az ő életük és döntésük. Annak viszont örülök, hogy ebben támogatja.
- Segítek, persze – hiszen ezért vagyok itt.
- Rendben. A lefürdetést megteszem neked, még nem jó, ha annyit mozogsz. És akkor lecserélem a kötést is utána.
Figyelek a sérüésekre, s egyben meg is vizsgálom, hol tartanak gyógyulásban. Minduntalan félretolva felébredő dühömet, hiszen az ilyet sosem szerettem. S már csak hivatalból is kéne, hogy a kórház, remélem, megtette a feljelentést.
Mikor elkezdene megint ficánkolni, hogy leápolja magát, megállítom.
- Nem szabadna ennyit mozognod. Lecserélem a kötést és leápollak, rendben? Melyik krémet használod most? - a sérülésekre odafigyelve, azt is megteszem, s utána, közben, lecserélem a kötést is.
- Ezek nagyon jól hangzanak. Tényleg azt rajzolhatod le, amire ihleted van – a rajz nem a világom, korán rájöttem, hogy ahhoz fakezem van és tehetségtelen vagyok benne, és a sok munka, tanulás mellett időm sem volt rá. De ahogy Minho rajzol, az csodálatos!
- Majd jön az ihlet és az ötlet – vannak művész ápoltjaim, meg voltak is, rendszerint visszakérnek, ha bekerülnek kezelésre és csak csodálni tudom alkotásaikat. És az ihlet sem nekem való, nem tudnám kezelni, és szerintem még észre sem venném.
- Majd megnézhetem őket? - érdeklődöm. - Kedvelem a rajzaidat.
Ráhajtom a takarót, miután készen vagyok.
- Hogy érzed magad? - ez tőlem sosem egy felszínes kérdés. Vannak, akik úgy vélik elég annyi, hogy ellátják, kényelembe helyezik a betegeket. Csakhogy lélektől gyógyul minden, ez a tapasztalatom. A törődéssel, az odafigyeléssel és nem csak a testi szükségletekre.

Nariman Weimar

Nariman Weimar

Hozzászólások száma :
5

Hospital life  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hospital life    Hospital life  EmptySzer. Nov. 25, 2020 7:25 pm

Nariman & Minho

Wretched and divine

Sötétbarna szemeimmel figyelem Narimant ahogy a kórlapomat nézegeti, sok szörnyűség lehet ráírva, mert belső vérzés gyanúval hoztak be, és meg is műtöttek, és most már sokkal jobban érzem magam. Még épp csak fel bírtam nyögni, és közölni hogy rosszul vagyok, mielőtt összeestem volna otthon.
Felé fordítom a a rajzot ahogy leskelődik és kissé elmerengek rajta. Ronant rajzolom mindig, maikor épp nem mást kell, mert elképesztően gyönyörű jelenség, és a szemei olyan kékek, alig lehet visszaadni. Többnyire mondjuk fekete fehérben rajzolok és satírozok, és enyhe zavarba jövök amikor megdícsér, mint mindig. Pedig tudom hogy nem kellene, de én nem ugyanolyan szemmel látom a képeimet mint ő.
- Nem zavarsz. Örülök hogy beugrottál hozzám - mosolyodok el rá nézve, mert kedvelem őt. Az első kapu volt ehhez az élethez és az első ember akit tényleg érdekelt hogy ki vagyok én, és mi történt velem. Nem meséltem neki sem el mindent, de sok mindent tud rólam.
- Ez... ez jódolog. Mindig hoz nekem rajz eszközöket és most legalább tudom hol tartani őket, ezeket is ő hozta - mutatok az ágy mellett álló kis éjjeliasztalon heverő kis tolltartóra amibe a legfontosabb eszközeim vannak becsomagolva. Amiket használok, most is.
- Jó, köszönöm. Nem szeretek ennyire tehetetlen lenni... - sóhajtok fel, ahogy lassan kiballagunk a fürdőbe, és végül meg is fürdök gyorsan. Jól esik, kicsit felfrissültem, és ugyanúgy lassan indulok vissza az ágyhoz ahol is kötést cserél a derekamon. Felszisszenek, de nem vérzik és nem is szakadt fel. Szépen gyógyul.
- Remélem nem marad utána heg - sóhajtok fel, mert akkor újra el kell mennem tetováltatni és nem szeretem a tű érintését a bőrömon. Nagyon fájdalmas tud lenni. Amikor visszanyom az ágyba, engedek a szelíd erőszaknak és elnyúlok az ágyban és rámutatok a krémekre amiket használok. Testápoló és bőrpuhítók.
- Igen, és szerencsés vagyok hogy nem kell messzire mennem az ötletekért sem, mert vannak szabadon választható témák amik... mindig körbevesznek - teszem hozzá mert nem tagadom hogy a kórházi szobát is le tudnám már rajzolni minden nehézség nélkül.
- Megmutatom neked, amint kész vannak. Úgyis szoktam neked küldeni képeket - mosolyodom el ahogy vissza helyezkedem a párnáim közé.
- Köszönöm Nariman. Szeretném.... megköszönni neked - mosolyodom el, és a jegyzetlapok közül kikeresem azt, ami őt ábrázolja. Átnyújtom neki. Fehér köpenyben rajzoltam, félprofilból. A kérdésére felszusszanok.
- Bizonytalanul - vallom be neki félszegen.

Minho Kirana

Minho Kirana

Hozzászólások száma :
31

Hospital life  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hospital life    Hospital life  EmptyCsüt. Nov. 26, 2020 11:04 pm

Minho & Nariman

Visszamosolygok rá, jó látni, ha egy ápolt mosolyog. Erőltetés nélkül. Itt jó kezekben van, jó orvosok, jó ápolók és nem azért, mert itt dolgozom. Sokat tanultam a kollegáktól.
Mindenkit meghallgatok. Természetesen vannak keretek, időben és témában, és ebben nagyon jól működni. Beszélgetni viszont kevesekkel állok le beszélgetni. Lehet kivételezésnek mondani, ugyanakkor tudom, hogy én rokkanék bele és úgy meg akkor hogy jövök be másnap a betegekhez?
- Figyelmes – bólintok. Szétválasztom a tetteket, még akkor is, ha lehet kapcsolat közöttük. Ez jó Minhonak és örül is neki, így én is.
- Megértelek – és ez jelenti azt, hogy annyira nem egy elveszett lélek.
Felpillantok rá egy másodpercre, a megjegyzésre, ujjaimmal finoman, gyorsan dolgozok a kötéssel, hogy minél kisebb kellemetlenség érje. A fájdalmat, ha arról van szó, néha nem lehet elkerülni, de akkor is igyekszem a lehető legkisebb és legrövidebb ideig okozni.
- Reméljük – vetek még rá egy pillantást, elmerengve egy másodpercre, és tovább siklik a bőrén a tekintetem. A hegek nem úgy tűnnek el az ő esetében, hogy láthatatlanra gyógyult. A tetoválások viszont szépek. És megint csak nyelek egyet magamban.
Most egyelőre ennyi elég volt neki mozgásnak és már egészen megerősödött. Majd egyre jobban fogja magát érezni, igaz, előbb még lesz egy kicsivel lejjebb. Gyengéden bemasszírozom a bőrébe, majd betakarom.
- Körbevesznek? - Nézek rá érdeklődve. - Rajzoltál már le innen valakit? - Értem a dokikra, aztán látom a szemmozdulatot. - Ó, a szobát? Az nem kihívás? - rajzoltam iskolában, de a távolság érzékeltetése rajzban sosem ment, mindig elrontottam a vonalakat és az arányokat.
- Mutasd, kíváncsi vagyok rájuk – csillan fel a szemem. Kedvelem a rajzait, gyönyörűek. - Igen. Mind nagyon szép. Gondolkodtál már, hogy kiállíttatod valahol? Szerintem érdemes lenne.
Értetlen érdeklődéssel nézek rá.
- Egyrészt, nincs mit, ez a dolgom, másrészt szí... vesen – ahogy látom, mi bontakozik ki a rajzon, ahogy nyújtja felém, meglepődök. Meglepett pillantásokat vetek rá, majd elveszem, s azért válok némává, mert szerintem, ahogy ő ábrázolt, sosem fogom megérdemelni. Aki tud ilyen önzően kegyetlen lenni és fájdalmat okozni a saját szüleinek, az nem. Összeszorul a szívem és szomorú mosoly jelenik meg arcomon. Mert a rajz, függetlenül attól, hogy engem ábrázol, gyönyörűszép.
- Ez.... nagyon gyönyörű. Emlékezetből rajzoltad? - pillantok rá, majd visszanyújtom neki a lapot. Égeti a kezem a köpeny tudata, hogy ott rajtam van.
Pár másodpercig értelmezem a válaszát, aztán megérzem, hogy erre kérdezzek bővebben.
- Miben vagy bizonytalan? - fordulok felé, s egyben teret adva neki, ugyanakkor érzékeltetve, hogy figyelek.

Nariman Weimar

Nariman Weimar

Hozzászólások száma :
5

Hospital life  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hospital life    Hospital life  Empty

Ajánlott tartalom

Hospital life  Empty

Hospital life

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» St Claire Hospital

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Archív terület :: Temető :: Játékok-