Élvezet és fájdalom, forgatag és magány, mindez egyetlen helyen....

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:

:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Chatbox
Discord szerverünk
Sziasztok! A >>connect<< gombra kattintva meghívót kapsz a szerverünkre. Szeretettel várunk!
Legutóbbi témák
Ryusaki Akira Tegnap 10:03 pm-kor

Nara Lockwood Tegnap 9:09 pm-kor

Cassian Cooper Kedd Nov. 19, 2024 9:06 pm

Emily Collins Hétf. Nov. 18, 2024 10:35 pm

Ryusaki Amaya Kedd Nov. 12, 2024 9:57 pm

Wen Longwei Kedd Nov. 12, 2024 8:58 pm

Top posting users this month
Nara Lockwood
Zara Holloway Vote_lcapZara Holloway Voting_barZara Holloway Vote_rcap 
Ryusaki Amaya
Ryusaki Akira
Wen Longwei
Cassian Cooper
Aelin Fairwind
Emily Collins
Melrose Dawson
River H. Bryson
Ki van itt?
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (188 fő) Csüt. Okt. 24, 2024 2:01 pm-kor volt itt.
Music box

Megosztás

Zara Holloway

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
TémanyitásTárgy: Zara Holloway   Zara Holloway EmptyKedd Szept. 08, 2020 9:31 pm

Zara Holloway
"Idézet"

Becenév

Zara
Születési hely, idő

Cambridge, 1997. 04. 16.
Kor

24
Szexuális beállítottság

hetero (nem tudja, de amúgy sapioszexuális)
Hobbi

bulik, divatbemutatók, macskás videók, jóga
Csoport

Diák
Foglalkozás

-
Play by

Kirsten Zellers
Karaktered típusa

Saját

Mesélj magadról

Középső gyermek vagyok. Ez annak ellenére árul el sok mindent, hogy a szüleim, tényleg, de tényleg mindent megtesznek azért, hogy egyikünk se érezze, hogy kevésbé szeretik, vagy vele nem törődnek annyira. Emlékszem, egyszer vágtam apám fejéhez, miután nagyon csúnyán összevesztem Louissal. Akkor azt a kérdést kaptam: úgy gondolod, szükséged van rá? És máig reflexből vágnám rá a nem szócskát. Önálló vagyok, lassan független is, és próbálgatom a szárnyaim, egyetlen vékonyka határt sem átlépve. Számomra fontosak a szabályok, sose kérdőjeleznék meg egyet sem.
Csapatjátékos vagyok. Ízig-vérig. Legyen szó, teniszről, kórusról, vagy egy kötelező házidolgozatról, sokkal jobban szeretem, ha nem egyedül kell csinálnom, pont emiatt tartom magam kellemes társasági lénynek is. Nem vagyok szószátyár, nincs olyan, hogy be sem áll a szám, másokat meg alig hagyok szóhoz jutni, viszont nem is vagyok az a csendben, magamba forduló típus. Szeretem az embereket hallgatni, legyen szó bárkiről is. Szeretem megismerni azokat a kis morzsákat, amik az életüket alakítják.
Ennek ellenére nincsenek világmegváltó terveim, sajnos tisztában vagyok a ténnyel, hogy egy fecske nem csinál nyarat. Imádom viszont a vitákat, szeretek érvelni, és szeretem, mikor más változtatja meg az én véleményem.
Ha létezik a tanulás, mint hobbi, akkor nekem már szenvedély, tudod, mikor felszólítanak, és te reflexből rá tudod vágni a választ.. Na, ez valami felbecsülhetetlen.
Leledzik bennem némi versenyszellem is, bevallom, ezzel át szoktam esni a ló túloldalára, de hála Istennek, mindig van valaki a közelemben, aki rám pirít, hogy lassítsak, vagy épp ez már sok lesz.
Viszont ha érzelmekről van szó… nemes egyszerűséggel csődöt mondok. Imádom a családom, a testvéreim, és ott éreztetem velük, ahol csak tudom, kimondani, megfogalmazni hangosan viszont képtelen vagyok. Ennek ellenére még sose kételkedett senki abban, hogy ne lenne valós a szeretetem.
Történet

Belül érzem, hogy ezzel minden esélyem elcseszem a felvételire, mégis félresöpörve azt a fránya gondolatot, gombolom ki az inget, szinte tépve az ajkait. Nem tehetek róla, és Isten legyen rá a tanúm, ha a jövőmről van szó, vagy a terveimről, könnyűszerrel söpröm félre az ilyen gondolataim, de ez a férfi….

Épp az első pohár pezsgőm vadászom le, mikor megakad a tekintetem rajta.
Számomra ez a hely amúgy is paradicsom, hát még mikor megtalálom az almát. Nem tudom mikor és miért alakult ki ez nálam, egyszerűen vonzanak az idős férfiak. Ahogy ő is. Nem kell mondania semmit, az a határozottság, ami lerí az arcáról, az a sok mindent átélt tekintet, amivel engem vizslat, elvesztem a fejem… már az első fél órában.
Pedig az ember meg se mondja rólam, a géneknek köszönhetően, bármit is teszek, senki nem feltételez rólam semmi rosszat, hisz az arcomon még így huszonévesen ott van az ártatlanság, még ha tudom is magamról, gyónni azért ne menjek el.
Egész idő alatt azon fáradozok, hogy a közelébe kerüljek, és van, hogy nem épp a játékszabályok szerint játszok. Az a fránya vörösbor se olyan véletlenül kerül a viháncoló lány fehér felsőjére, de a célom elérem, mindig elérem. És beszélgetek vele, próbálom megnyerni, lehengerelni, ahogy csak tudom, anyám is ezt tanította, a megfelelő praktikák, és bármelyik férfi a lábam előtt hever, ő meg már csak tudja…. Persze kemény dió, biztos történt vele valami, ami miatt behúzta a kéziféket, és egyszerűen távolságot tart, sőt, eleinte még hárítja is a szinte észrevehetetlen közeledésem, de ezt a békát le kell nyelnem.

Ostromlom, egész éjjel, és a végén egy szobában kötünk ki, csak ő meg én. Letépném, szaggatnám róla az inget, tépnék a hajába, de úgy érzem, ez még nem helyes, bármenyire is kívánom őt. Az ágyra lököm, óvatosan fejtem le róla a többi felesleges ruhaneműt, hogy aztán…. aztán órákkal később úgy távozzak, mintha ott sem lettem volna. Nem, nem hagyok semmit magam után, csak a naiv és buta lányok hagyják ott a számukat, hogy aztán feleslegesen reménykedjenek.

- Hová tűntél tegnap? Azzal az öltönyössel láttalak beszélgetni, aztán…. jó, felejtsd el, nem akarom tudni – rázza meg a fejét, de aztán csak elereszt egy vigyort.
- Meg kell terveznünk a tavaszi bulit, a tavalyi irtó nagyot szólt. A meghívók már kész vannak, nem több, mint akkor – mert Phoebe gondosan megválogatja, ki kap meghívást. Ezek a ramazulik szólnak a legnagyobbat a Cambridge-n, főleg mert eszméletlen titkosak, és nem jöhet akárki. Az itteni diákok többsége meg odavan az elit bulikért.
- Legyen idén az uszodában…
- Azt újítják…. óó…óóóóó – leesik neki, látom rajta, hogy maga előtt látja a kínálkozó lehetőséget, én meg épp a Cambridge legjobb fenekét látom magam előtt, és nem félek hátra nézni, hogy a negyvenes prof útját végig kísérjem a tekintetemmel.
- Te egy beteg állat vagy, Zara…. tizenegykor megy a szertárba üvegcséket rendezgetni – talán soha nem fogom megtudni, honnan tud ennyi mindent ennyi emberről, egy biztos, nála a titkom biztonságban van, és amikor belém karol, hogy úgy folytassuk utunkat, tudom, nála jobb barátnőm sose lesz.

Pár nap elteltével Phoebe meg én az ágyamon ülünk, és próbálom a szavakat keresni. A megfelelőket.
- Figyelj, mondanom nem kell valamit – felnéz a telefonjáról, érzi a hangomból, hogy ez most komoly dolog lesz. Én már hetek óta tudom, de várni akartam vele az utolsó hétig.
- Anya szerint jót tenne egy kis… levegőváltozás…
- Levegőváltozás? Hülye vagy? Miről beszélsz?
- Jó igazából lebuktam, hogy én meg a prof…. apámhoz kell mennem, mert szerinte ott majd megtalálom önmagam – forgatom meg a szemem, és elhúzom a szám.
- Neeee pont a második félév előtt?
- Így könnyebben átvesznek a Californiára – nem, én sem vagyok lelkes, és látom, neki se tetszik, de… a szülők azok szülők.

Zara Holloway

Inside of me, I will be angel, or a devil

Zara Holloway

Hozzászólások száma :
4

Zara Holloway Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Zara Holloway   Zara Holloway EmptySzer. Szept. 09, 2020 5:00 pm

Elfogadva!

Kedves Zara,

Nohát micsoda név, mint a márka! Csak nincs hozzá valamiféle közöd? Láttam itt már valahol egy Killstaros kisasszonyt is bújkálni! Mindenesetre nem hétköznapi, ellenben igen csak csinos és dekoratív hölgyet választottál a megjelenéshez, és én ezeket nagyon szeretem *-* Annyi, de annyi lehetőség van az ilyenekben. Szóval, így első körben, miután kiörömködtem magam hogy milyen szép vagy, engedd meg hogy köszöntselek, és bocsánatodat kérjem hogy csak most tudlak olvasni és elfogadni.

Kellemes, központi személyiséggel ajándékozott meg téged a sors, vagy az ég, vagy a szüleid, ki miben hisz. Nagyon remélem hogy mindig meg fogod találni azt a társaságot amiben jól érzed magad és ami nem bánt téged csak mert nem vagy egy plázacicuska. : 3

Igazán olvasmányos, kellemes történettel leptél meg, és be kell valljam élvezettel olvastam, és még tudnám is olvasgatni de sajnos nem tarthatlak fel örökké, és biztosan várnak már a játéktéren is.
Remélem jól fogod érezni magad nálunk, és élvezettel veted be magad a játékba.

Foglald le amit kell, és már mehetsz is.

Melrose Dawson

Inside of me, I will be angel, or a devil

Melrose Dawson

Hozzászólások száma :
69

Zara Holloway Empty
Vissza az elejére Go down

Zara Holloway

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterekről minden :: Elfogadott előtörténetek :: Tanulók-