Élvezet és fájdalom, forgatag és magány, mindez egyetlen helyen....

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:

:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Chatbox
Discord szerverünk
Sziasztok! A >>connect<< gombra kattintva meghívót kapsz a szerverünkre. Szeretettel várunk!
Legutóbbi témák
Ryusaki Akira Tegnap 10:03 pm-kor

Nara Lockwood Tegnap 9:09 pm-kor

Cassian Cooper Kedd Nov. 19, 2024 9:06 pm

Emily Collins Hétf. Nov. 18, 2024 10:35 pm

Ryusaki Amaya Kedd Nov. 12, 2024 9:57 pm

Wen Longwei Kedd Nov. 12, 2024 8:58 pm

Top posting users this month
Nara Lockwood
Oh sweat brother - Page 2 Vote_lcapOh sweat brother - Page 2 Voting_barOh sweat brother - Page 2 Vote_rcap 
Ryusaki Amaya
Oh sweat brother - Page 2 Vote_lcapOh sweat brother - Page 2 Voting_barOh sweat brother - Page 2 Vote_rcap 
Ryusaki Akira
Wen Longwei
Cassian Cooper
Aelin Fairwind
Emily Collins
Melrose Dawson
River H. Bryson
Ki van itt?
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 14 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (188 fő) Csüt. Okt. 24, 2024 2:01 pm-kor volt itt.
Music box

Megosztás

Oh sweat brother

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
TémanyitásTárgy: Re: Oh sweat brother   Oh sweat brother - Page 2 EmptySzer. Szept. 09, 2020 11:21 pm

+18

Sam & Liam
Imádtam kéjes nyögéseit és sóhajait és azon voltam, hogy egyre sűrűbben csalogassam elő belőle ezeket. Azon meg már meg sem lepődtem, hogy a bugyi miatt hisztizni fog, de megelőzve  mindezt, gyorsan lecsaptam, legalább már nem hiányolta annyira azt a csipkecsodát.
Ó, igen, újabb és újabb édes hang bukik ki belőle, miközben a hajamba túr. Éreztem, hogy már nincs sok hátra neki, de nem hagytam abba, gondoltam, eleget kínoztam ma már, egészen a csúcsig hajszoltam, amit csak egy diadalittas mosollyal nyugtáztam.
De nem örülhettem sokáig, mert nindzsa módjára gyűrt maga alá és még mielőtt felócsúdtam volna, már éreztem a forróságot, ami körbeölelte tagomat.
Akaratlanul felnyögtem a kellemes érzésre, majd rámarkoltam csípőjére, hogy fokozzam az ütemes mozgását.
Még a csúcs előt felültem és fogaim közé kaptam az egyik mellbimbóját, majd nyelvemmel kezdtem tovább ingerelni, mígnem megéreztem, ahogy az orgazmus végigszánt egész testemen és hangosan belenyögtem Sam mellei közé.
Majd ahogy a hullám szépen csillapodott, egyszerűen visszadőltem az ágyba és csak pihegtem.
Liam Garner

Inside of me, I will be angel, or a devil

Liam Garner

Hozzászólások száma :
85

Oh sweat brother - Page 2 Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Oh sweat brother   Oh sweat brother - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 10, 2020 9:23 pm

Liam & Samantha

18+

Szeretem, amikor ennyire kemény, amikor ennyire mélyre hatol, amikor az összes jó pontot megtalálja. Bár ez rólam is igaz, hiszen jól tudom, hogy miképp mozogjak rajta. Hogy miképp mozgassam a csípőm és biztos vagyok benne, hogy most örül a bokszedzéseknek. Ezt már jó pár pasitól megkaptam, hogy nagyon jól tudok mozogni. Ezt most rajta is megmutatom, már sokadik alkalommal, hol fokozva, hol lassítva a tempón.
Kicsit meglepődök, amikor felül és átölel, de érzem, hogy miért is teszi mindezt. Ahogy elkezd lüktetni és egy kicsit jobban megkeményedik. Megcsókolom, vadul és szenvedélyesen, ahogy a kéj elsöprő hullámai haladnak végig rajtam. Bele is nyögök ezen nyelvcsatába. De ő gyorsan lemegy a melleimhez, hogy fokozza az élvezetemet, ezáltal csalva elő belőlem egy őrjítő orgazmust. Érzem, ahogy megtölt és vele együtt huppanok le az ágyra, vagy inkább rá. Hevesen veszem a levegőt, ahogy beszívom az izzadság és a tusfürdő édes keverékét.
- Mehetünk megint fürdeni, bár holnap szabadnapos vagyok. - szólalok meg nagy nehezen egy mosollyal az arcomon, ahogy felé fordítom a fejemet. Még mindig bennem van, hiszen semmit nem mozdultam odébb, még érzem őt.
- Köszi. - szólalok meg halkan, ahogy oldalra fordítom a fejem - Bátyó. - teszem hozzá.

Samantha Garner

Samantha Garner

Hozzászólások száma :
50

TémanyitásTárgy: Re: Oh sweat brother   Oh sweat brother - Page 2 EmptyCsüt. Szept. 10, 2020 10:07 pm

Sam & Liam
Talán sokan betegnek tartanák ezt a kapcsolatot ami Sam és köztem van és igen, egy darabig én is annak hittem, de be kellett látnom, hogy nem ilyen egyszerű a dolog. Már nagyon kicsi korunkba arra kényszerítettek minket, hogy együtt legyünk, hogy bántsuk és szeressük a másikat, ami bár elmaradt egy ideig, míg az árvaházban sínylődtünk, de utána, mégis ebbe menekültünk vissza. Mert ez volt számunkra a menedék. Ez nyújtotta a biztonságot és kötődést.
Nem azért szexeltünk, mert annyira szerelmesek lennénk a másikba, hanem azért, mert mindketten kerestünk egy kapaszkodót a másikban, ami nem hagy minket lezuhanni egy olyan mélységbe, amiből már ép ésszel nem jutunk ki.
Szükségünk volt erre, egymásra és mindarra, ami kettőnk közt volt.

Hevesen pihegtem még egy darabig, várva az orgazmus okozta mámor múlását, közben Sam meztelen hátát cirógattam.
- Nem akarok felkelni - mondtam határozottan és átkaroltam erős, nőies testét. - Te sem mehetsz sehova!
Lehunytam a szemem, élveztem a csendet, a szuszogásunk hangját és testének melegét rajtam, körülöttem. Nem akartam megmozdulni, nem akartam csinálni semmit.
De ahogy köszönetet mondott, és bátyónak nevezett, egyfajta fintor jelent meg az arcomon, de gyorsan el is tüntettem, csak felé fordultam és egy apró puszit leheltem a homlokára.
Liam Garner

Liam Garner

Hozzászólások száma :
85

TémanyitásTárgy: Re: Oh sweat brother   Oh sweat brother - Page 2 Empty

Ajánlott tartalom

Oh sweat brother

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Lean back, and enjoy the show, brother

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Archív terület :: Temető :: Játékok-