Tárgy: Nicky Winter Vas. Aug. 23, 2020 10:09 pm | |
| Nicholas Winter "Idézet" | Becenév Nicky Születési hely, idő Nem tudom, hamis papírokat kaptam, hogy nagykorú legyek. Kor 23 Szexuális beállítottság pánszexuális Hobbi Goth ruhákban való bohóckodás, sminkelés, gót, stúdiú, kreatív sminkelés és draq sminkek, a barátaimnak fellépések előtt. Csoport Civil Foglalkozás Goth influencer, Draq és modell sminkes. Play by Valentine Winter | Mesélj magadról23, ennyi idős vagyok az új papírjaim szerint, de ha az emlékezetem nem csal, akkor négy évvel fiatalabb lehetek. Nem emlékszem a bordély előtti időkből sokra, arra igen,hogy francia lehettem, mert sokan csak azért kértek engem, mivel nőies a kinézetem, és a hangom is vékonyabb, valamiért sosem sikerült igazán mutálnom. Nem az-az affektálós hangom van, inkább fiatalos, vékony. Az alkatom, vékony és épp csak izmos, keveset eszek, de sokat mozgok. Szeretek mozogni, klasszikus táncra járok, amióta kijöttem a bordélyból, nem egyedül, segítettek. Képtelen vagyok főzni, ügyetlen vagyok a konyhában, viszont mesterien kisminkelek bárkit, arra az alkalomra, amire el szeretne készülni. Szeretem a kihívásokat, és a draq sminkeket effélének érzem. Nem mindegyik pasi meleg ott sem, szimplán csak szeretnek cross dressingelni, mások lehetnek arra pár percre, míg előadják a táncukat. Na, olyanra viszont nem lennék képes, kiállni, és előadni egy teljes koreográfiát. Megvagyok a magam kis sötét ruhás világában, a hajam korábban fekete volt, de hogy ne ismerjenek fel a korábbi vendégek, kiszőkíttettem. Így olykor szőke, vagy épp szinte fehéres a színe. A szemeim zöldek, és szeretem macskásra kihúzni, még hétköznapi viselet mellett is, ha épp nem goth hercegnőnek öltözöm. Szeretek öltözködni, és fényképezkedni a ruhákban. A karcsúsított ingek nagyon jól állnak, vagy a fűző szerű felsők, szeretem. Szeretem ezt a szabadságot is, de sok mindent meg kellett tanulnom, mielőtt beilleszkedhettem volna a társadalomba, pénzt kezelni, telefont , telefon számlát befizetni... Sok bepótolni valóm volt, Iason volt az, aki jó pár címmel azért még ellátott, mielőtt magamra hagyott volna teljesen. Élni akarás, az van bennem, de nagyon sok emberi kapcsolatban inkább bátortalan vagyok. Nem vágyom se társra, se szeretőre. Élvezem, hogy akkor adhatom a testem bárkinek, ha nekem van szükségem rá, és nem azért, mert fizetnek, vagy épp megfenyegetnek. Szeretem a puha holmikat, nem vágyom másra, csak arra, hogy egy napon Iasonnak meghálálhassam, hogy kihozott arról a helyről. Ő, egy igazán erős valaki, aki mellett biztonságban érzem , érezném magamat, és nem félnék semmitől sem. Gyakran vannak rémálmaim azokból az időkből, félek, rettegek, hogy valaki újra elrabol, és azt kell csinálnom, mint azelőtt. A házamat felszereltem mindenféle okos holmival, kamerákkal, hogy tudjam, mi történik ott, ha nem vagyok otthon. Van egy saját házam is, és jól érzem magamat benne, mert van saját kertem, és virágok, bokrok, és fák, amiket magam gondozhatok! Rengeteg mindent olvastam a fák gondozásáról is a neten. Ezen kívül imádok műkörmöshöz járni, de lehet hogy elvégzek egy tanfolyamot, hogy magam csináljam a körmeimet, szeretem a hosszú karom szerű körmöket, de nem azt a fajtát, amivel nem lehet élni, és szinte mutató pálcának használják az iskolában is azokat a valamiket. Nem, ezek szép viselhető körmök, és tudod mit? Jól is állnak, mert mint említettem, elég nőies a kinézetem. TörténetNem tudom, hogy hol kezdjem, igazából… kívülről minden rendben van velem. Belül… belül van minden elromolva. Iasont keresem a tekintetemmel, bárhol járok, de tudom, hogy soha többet nem fogom látni. Pedig…szeretném meghálálni neki, hogy megmentett. Sokat jelentett nekem. Hónapokig voltam abban a nevelő otthonban, ahova vitt, nem foglalkozott túl sokat velem, talán a szánalom vezette, de azért ellátott pár instrukcióval, hogy kaptam tőle pénzt, annyit, amennyit még életemben nem láttam egyben. Saját szobám volt ebben az otthonban. Csak a nővérek tudták, hogy mi történt velem, hellyel közzel. Még most is rengeteget tanulok. Az esti iskoláimat folytatom továbbra is. Nem villogok vele, de kijártam az alsót már, sikeresen, és tök jól tudok olvasni, és írni is, mondjuk ezzel eddig sem volt gondom. De, a többi hétköznapi dologgal igen. Gyorsan tanulok, így megtanultam mindent, az agyam egy szivacs. Viszont, rengetegszer jöttek hozzám az ápolók smink tanácsokért, mert volt egy pár smink cuccom, ezt kértem, amikor Iason megkérdezte, hogy mit szeretnék? Nem mondhattam, hogy őt, úgy se hallgatott volna meg. Így azt mondtam, hogy sminkeket, drága sminkeket. Olyan faluba kerültem, ahol demenseknek hoztak létre egy valós közösséget, egy évig voltam itt, segítettek kitapasztalni, hogy mi a bankkártya használat, a telefon, noha telefonon senki nem hívott, de idővel lehetett nekem is egy. Aztán egy belső intra netet is használgathattam, ezen keresztül tanultam meg az internet használatát. Most pedig… Egy év távlatában, kimerészkedhettem az otthonból, vettem egy házat is megamnak Iason pénzéből, a sajátom! Van saját tenger partom, de a kertemnek jobban örülök, magam gondozom, és sikerült egy nem túl népes területen vennem magamnak, elektromos rollerrel járok a sűrűbben lakott részek felé, vagy taxit hívok. Hogy, hogyan csöppentem bele a drag queenek világába? Nagyon aranyos történet. Az egyik ápoló sminkje feltűnt az egyik beteg rokonának, ez a rokon, Remy, felkeresett engem, aztán szóba elegyedtünk, és végül csodás, fellépő sminkben távozott. Egy igazi díva! Tartottuk a kapcsolatot, és részben miattam is jött egyre többször Remy rokont látogatni, így egy kis felüdülés volt a számára a leépülés mellett egy üde színfoltot látnia, engem. Ő bevont abba a világba ahol van, Remy, aki egyébként Cintia, úgy viselkedik, mintha a bátyám lenne, nagyon védelmező, de sosem akart tőlem semmit. A nőket szereti, viszont, azt mondta, hogy legyek bár férfi, valahogy a nem létező húgára emlékeztetem. Kedves férfi, és sosem érzem úgy, hogy bántani akarna. Remy, éjjelente átváltozik Cintia Rainbow-á, egy kb 90 kg-s, magassarkúban showt előadó nővé, amit még maga Tina Turner is tátott szájjal nézne. A hangja is fenomemális, sose playbackel, igazából énekel, és én mondom, Adam Lambertet keresztezték benne, Tina Turnerrel, és Cherrel együtt. Valami fenomenális, fantasztikus előadásokat produkál. De nem csoda, ha megjelenik valahol, tarol! Itt figyeltek fel a többiek is a legújabb sminkjére, így csöppentem bele ebbe a világba, és lett azonnal egy csomó bátyám. Nem szívesen beszélek a múltamról, de alkalom adtán szóba kerül, az igazat, csak Remy tudja, de ő sem adná tovább senkinek. Ha nagyon erőlködik valaki, elmondom, hogy sokáig éltem burokban, és még most ismerkedem a dolgokkal. Szerencsére, megértőek a srácok. Lehet itt bárki, üzlet ember, utca seprő, valahogy megmutatkozik a gyengébbik oldaluk. Van, aki hétköznap is nőként viselkedik, nem sima cross dresser, sokat tudnék erről mesélni, de, biztos kíváncsi vagy rá? *enyhe, cinkos mosoly jelenik meg az ajkán* Gyere, inkább ülj ide a székembe, és mondd meg, hogy milyen alkalomra szeretnéd a sminket, mesélj magadról egy picit, és cserébe olyan sminket kapsz, hogy a pasid, vagy a csajod, vagy a párod, legyen bármilyen nemű, nem érdekel, eláll a lélegzete!
|
|
Inside of me, I will be angel, or a devil
Hozzászólások száma : 1
|
Tárgy: Re: Nicky Winter Szer. Szept. 09, 2020 6:20 pm | |
| Elfogadva! Kedves Nicholas, vagyis Nicky, Jajj istenem, még egy csodálatos pb kép, amit imádok, és nem is igazán ismert, de valahogy egyszerre férfias és nőies és egyszerűen csak szép! Istenem, az az arc, mint a régi tündéké, és simán szerepelhetne a Gyűrűk Ura elf szekciójában is.A goth stílus nagyon jól áll neki és imádom néha a különleges ruhaköltemnyeit, és a kissé draq stílusú sminkjeit. *-* Nagyon, nagyon kedves és szeretnivaló jellemet hoztál össze, és nem is igazán találom a szavakat, amiket mondhatnék. Nehéz élet áll mögötted, de innentől reménykedjünk benne hogy csak jobb lesz és a te rejtélyes megmentőd is előkerül valahonnan a Rusged mélyéről, és nem fog téged egyedül hagyni ismét. Sok dolgot kellett megtanulnod, ami másnak talán evidens, de neked ugye nem, és így halmozottan hátrányos helyzetből indultál, de itt vagy! Gyönyörű alkoddal állsz előttem, és mosolyogsz hogy egedjelek utadra, miközben a pillantásod mélyén a szomorúság látszik még... Remélem végleg el fog tűnni most már. Imádtam a történeted minden sorát, annyira átjön belőle az az ártatlanság, maivel belecseppentél ebbe, és nem volt választásod.... Örülök hogy én olvashattalak, és és most.... menj.... *elmorzsol egy könnycseppet* Foglalózz és már szaladhatsz is Iason karjaiba. Avatarfoglaló ✠ Rangfoglaló |
|
Inside of me, I will be angel, or a devil
Hozzászólások száma : 69
|