Tárgy: Karácsonyfa alatt Szomb. Dec. 19, 2020 6:18 pm
Merry Xmas!
Sziasztok,
A Halloweenes játék után, most azt a lehetőséget hoztam el, hogy ide a topicba lehet gyűjtemi hogy az adott karakter, mit ajándékozna a másiknak. Élete párjának, élete mérgének, testvérének, kutyájának, bárkijének. : )
Következő posztban jövök én is, hogy mit ajándékozok Daricknak, szóval, fogyeld csak Édes, mi fog rád várni ; )
Jó szórakozást mindenkinek!
Melrose
Melrose Dawson
Inside of me, I will be angel, or a devil
Hozzászólások száma :
69
Tárgy: Re: Karácsonyfa alatt Szomb. Dec. 19, 2020 8:36 pm
Darrick az első közös karácsonyunkra egy bögrát kap tőlem
Melrose Dawson
Hozzászólások száma :
69
Tárgy: Re: Karácsonyfa alatt Szomb. Dec. 19, 2020 8:44 pm
Megjelenik a karácsonyfa körül igyekszik senki szeme elé se kerülni. Elsőnek egy piros dobozkát vesz elő zsákjából és teszi a fa alá minél jobban eldugva, hogy biztosan csak az találja meg akinek szánja. Ismerve az egyént, biztosan körbejárja a fát még ha be se ismerné, hogy keresné ezt a kis dobozt. A piros csomagolás alatt egy kis üzenet is rejtőzik:
"A régiért cserébe. Az már az enyém marad."
Az ajándék maga egyszerű, de ha idővel megforgatja ujjai között, akkor apró gravírozásként áll benne a Clay név ahogy párjában Roy.
ugyan még csak a közel jövő zenéje de gondolt a bandára is (ha nem gond): Csokit a srácoknak
Elsomfordál a fától, mintha ott se lett volna.
Clay Qnus
Hozzászólások száma :
16
Tárgy: Re: Karácsonyfa alatt Szomb. Dec. 19, 2020 9:14 pm
Talán, nem olyan nagy dolog de hátha tetszeni fog Kain <3
Leo Drom
Hozzászólások száma :
7
Tárgy: Re: Karácsonyfa alatt Szomb. Dec. 19, 2020 9:35 pm
*Becsörtet és lepakol a karácsonyfa körül, minden ajándék meg van címezve. Nem csoda hogy ilyen izmos, épp elég csomagot cipelt magával.*
Sebby, bátyuska, te ezt kapod és mellé egy nagy csokikosarat. Szíved egyetlen igaz vágyát is teljesíteni fogom, csak még egy kis... idő.
Élethű, és méretedre igazított Thor páncél és palást.
Keirám, drága egyetlenem, nem tudom mit adhatnék neked ami ragyogásodhoz megfelelő lenne de.... Egy halom csokit kapsz tőlem, és egy karkötőt
Matt
Haver, neked mit is adhatnék? Ajándékutalványt, a kedvenc szalonodba, ez alap, illetve egy sörtartó övet.
Crystal sógorasszonykám, egy goth boltba kap kupont, és egy hatalmas bonbont.
Sean St. Vincent
Hozzászólások száma :
10
Tárgy: Re: Karácsonyfa alatt Vas. Dec. 20, 2020 7:02 pm
Leo, drága
Egy kis fekete dobozt hagyok itt neked, tipikus jellege van de esetünkben nem gyűrűt rejt, hanem egy lakáskulcsot, hogy.... esetleg szeretnéd e ha együtt...?
Ewerett doboza egy piros papírokba csomagolt, aranyszínű masnis kis precíz csoda, ami rejt egy fegyverápoló készletet, amire áhítozott már, illetve egy 3 fős siklóejtőzés élményrepülést.
Hyung Kim Ryu
Hozzászólások száma :
34
Tárgy: Re: Karácsonyfa alatt Csüt. Dec. 24, 2020 6:20 pm
Mikulás sapkában belép és elsőnek Liam-nek dob egy apró dobozkát benne egy csili-vili motor kulccsal.
Samantha-hoz fordul és egy nagyobb csomagot nyújt felé, benne két darab ruha szettel amik nem rég szabadultak a divat piacra. Sam menő. Sam mindenhogy menő.
Boldog Karácsonyt drágaságaim!
Bethany O'Brien
Hozzászólások száma :
90
Tárgy: Re: Karácsonyfa alatt Csüt. Dec. 24, 2020 11:43 pm
Drága Marcel,
Neked EZT ITT hozta a jézuska, piros csomagolópapírban és arany masnival.
Johnaton Woods
Hozzászólások száma :
3
Tárgy: Re: Karácsonyfa alatt Szomb. Dec. 26, 2020 1:55 pm
*nagyon készül, mint mindig. minden ízléses csomagolásban van benne.*
Ryu, neked idén valami nagyon különlegessel akartam készülni... * egy lapos csomagoló papírban, A4-es méretű kép, fekete fehér kép, amin Hudson van piros szalaggal be csomagolva.* De, hogy ne csak komolytalankodjak, mert tudom jól, hogy immár megvan mindened, és egy olyan embernek nehéz ajándékot adni, aki mindennel rendelkezik, de készültem. egy ízléses nagyobb dobozban, ennek a kulcsai pihennek a kikötő számával, és a tulajdoni lappal egyetemben.
Tárgy: Re: Karácsonyfa alatt Szomb. Dec. 26, 2020 4:34 pm
*Akira is lepakolja a fa alá a kis ajándékait*
Hana egy igazi gyémántból készült ékszer szettet kap, és egy hatalmas táblás édességet a kedvenc márkájából.
Shin koncert jegyeket kap, kettőt ahogyan mindig is, és bármire beválthatja majd, továbbá egy csinos sportmotor kulcsa is várja a fenyő alatt.
Gyermekei játékokat és kifestőket, és filceket kaptak, és édességet.
Ryusaki Akira
Hozzászólások száma :
12
Tárgy: Re: Karácsonyfa alatt Szomb. Dec. 26, 2020 5:11 pm
*két ajándékkal is készült*˘
Melrose, te ezt kapod tőlem.:
Keira, kis húgom, te a jövő évre, három kedvenc bandád koncert jegyét kapod. *egy vip páholyos, annak a Sean nevű fazonnak a konctertjére. Lunar Eclipse, igaz? A másik kettő, meg egy AC&DC és egy szabadon választott koncert. De el kell menj mindháromra!!!*
Ezt pedig mert szeretlek titeket, nagyon, egy-egy ilyen torta, mindkettőtöknek:
Darick Liam Kerrigan
Hozzászólások száma :
72
Tárgy: Re: Karácsonyfa alatt Szomb. Dec. 26, 2020 6:14 pm
*A maga csendességében ő is odasomfordál, mikor senki sem látja.*
Férjének, Akirának, a drága jégbefagyott férfinak egy damaszkuszi acélból készült japán tanto pengét ad ajándékba, nívós fekete bőrtokban, melyre egy A betű van gravírozva. Illetve hát egy drága nyakkendő válogatást a neves márkákból összeállítva.
Drága lányainak meg egy nagyon igényes, fából faragott babaházat berendezéssel.
Ryusaki Hana
Hozzászólások száma :
3
Tárgy: Re: Karácsonyfa alatt Szomb. Dec. 26, 2020 6:27 pm
Nos, én sem maradhatok ki s míg nem figyel senki...
Bátyuskám, te aljas, élvezted a fülig vörösödő fejem látványát ama bizonyos koncertjegy láttán, de ne félj, nekem se kell a szomszédba menni. Te egy egzotikus utazásra kapsz tőlem jegyet, s láss csodát... _két személyre szól_.
Ava, főnökök gyöngye, esetlen bár, de kötöttem neked egy fehér sálat. Lehet néhol asszimetrikus.. bocsi >.>
Sean... Khm izé, nos szóval őőőőőőő... *elvörösödve teszi le a csomagot és elszalad*
Keira Kerrigan
Hozzászólások száma :
17
Tárgy: Re: Karácsonyfa alatt Szomb. Dec. 26, 2020 9:03 pm
Shin te egy 200 dollár értékű ajándék játékgyűjteményt kapsz steamen, amibe az összes kedvenc játékodat bele vettem, az összes kiegészítővel és extrával ami valaha is létezett.