Tárgy: Nerve Szer. Szept. 09, 2020 9:37 pm | |
| Csodanév | Kor Huszonéves Csoport Teljesen rád van bízva Foglalkozás Próbál nem megzakkanni (fogalmam sincs) Play by Ezt is rád bízom Státusz Szabad | Kapcsolatod a karakterrelEleinte nem is volt nehéz, igaz? Maradj fent reggelig, nézz ijesztő videókat, sétálj végig a temetőn éjfélkor. Igen, az első feladatok láttán én is röhögtem, de aztán jöttek sorba sorba... sebezd meg a barátnőd, húzz be apádnak, lopj... stoppolj, sz*pj le egy kamionost, s mindent, de mindent vegyél videóra. Nem kellett, te is tudod, hogy nem kellett, hisz mindig ott voltak, mindig láttak minket. Nem tudom, kik ők, egyelőre csak azt tudom, elkezdtem, s nem tudok kiszállni. Megpróbáltam.... ki kellett mosni a gyomrom, és majdnem ott is maradtam, pedig sose drogoztam. De te... te itt vagy nekem... te is részese vagy ennek az egész kibaszott faszságnak. Te már többet vesztettél, mint én, de régebben is vagy részese ennek a kyber kínzásnak. Őrült vagy... én legalább is annak látlak, de tudod, kik állnak a "challenge játék" mögött, és tudod, hogy le lehet őket szedálni. De hogy léphetnénk bármit is, anélkül, hogy ők ki ne szűrnék? Hisz figyelnek. És hogy tehetnénk bármit úgy, hogy ne szegjük meg a fő szabályt? Nem beszélhetsz senkinek. Hisz te is láttad... mindenki látta, aki benne van abban a rejtett csoportban, hogy mi történik, ha megszeged. // Bizony, bizony kedvem támadt Idegpályást (kék bálnást) játszani, és erre keresem a társam. Persze, ha meglévő karakter vagy, vagy olyas valaki, akit a hirdetés nem érdekel, de az ötlet igen, akkor is szívesen látlak ^^ // |
|
Inside of me, I will be angel, or a devil
Hozzászólások száma : 4
|