Tárgy: Ex sittes haver- kovács mester Szomb. Aug. 29, 2020 10:16 pm | |
| Keresetted neve | Kor 35-45 Csoport civil Foglalkozás kovács mester Play by Tommy Flanagan, alkudható Státusz Szabad | Kapcsolatod a karakterrelA sitten ismerkedtünk össze. Tudod ,vannak azok a rehabilitáló programok, ahol szakmát lehet választani.Egy olyan telepre kerültél be te is, te hamarabb, és több évet is ültél, ahol musztángok betörésével foglalkoznak, és ezeket a lovakat adják el farmerek , vagy western versenyzők számára, vagy bárkinek, aki hajlandó értük pénzt fizetni. De nem is ez a lényeg. Neked valamiért a patkolás jobban feküdt mindig is. Ez esett kézre, értesz a munkádhoz, és becsületes vagy. Pont ilyen kovácsra lenne szükségem, az istállónál, ahova felvettek. Nem akarom, hogy a főnök lovai szarul jöjjenek ki egy patkolásból, mert valami hozzá nem értő elbaszta, vagy hallgatott a pénzre és direkt szúrta el egy életre a ló karrierjét. Nem volt fontos a számomra sem, hogy miért kerültél oda. De jó haverok lettünk, az alatt a négy év alatt, ami hátra volt még az idődből, én egy évet húztam le még pluszban. De hallottam, hogy sikerült idekint kovácsként elhelyezkedned. De haver? Én biztosabb helyet tudok ajánlani neked, ad fedőt a fejed fölé, ez a Szőke seggdugasz (Lucien Blackhearth), megfizet, csak a lovaival bánjunk jól. Mit szólsz? Nincs megkötésem a kari múltját tekintve, hogy miért ültél, csak annyira kérlek, hogy tényleg megingathatlan legyél, ne tudjanak lefizetni.Lehet azóta nőd is, vagy pasid, mert család alapításon is gondolkodsz. Én csak még egy cimbit akarok, akivel lehet inni, és megverni azokat, akik a Jég Herceg lovait akarnák bántani. A korodból fakadóan egyébént afféle mentor is voltál a számomra. Van/volt apám,de te valahogy jobban megütötted azt a szintet, akire fel lehet nézni. |
|
Inside of me, I will be angel, or a devil
Hozzászólások száma : 7
|