Élvezet és fájdalom, forgatag és magány, mindez egyetlen helyen....

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:

:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Chatbox
Discord szerverünk
Sziasztok! A >>connect<< gombra kattintva meghívót kapsz a szerverünkre. Szeretettel várunk!
Legutóbbi témák
Wen Longwei Tegnap 10:43 pm-kor

Cassian Cooper Kedd Nov. 19, 2024 9:06 pm

Emily Collins Hétf. Nov. 18, 2024 10:35 pm

Ryusaki Amaya Hétf. Nov. 18, 2024 11:14 am

Ryusaki Amaya Kedd Nov. 12, 2024 9:57 pm

Wen Longwei Kedd Nov. 12, 2024 8:58 pm

Top posting users this month
Ryusaki Amaya
Ex sittes haver- kovács mester Vote_lcapEx sittes haver- kovács mester Voting_barEx sittes haver- kovács mester Vote_rcap 
Wen Longwei
Ex sittes haver- kovács mester Vote_lcapEx sittes haver- kovács mester Voting_barEx sittes haver- kovács mester Vote_rcap 
Cassian Cooper
Nara Lockwood
Melrose Dawson
River H. Bryson
Aelin Fairwind
Emily Collins
Ryusaki Akira
Ki van itt?
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (188 fő) Csüt. Okt. 24, 2024 2:01 pm-kor volt itt.
Music box

Megosztás

Ex sittes haver- kovács mester

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
TémanyitásTárgy: Ex sittes haver- kovács mester   Ex sittes haver- kovács mester EmptySzomb. Aug. 29, 2020 10:16 pm

Keresetted neve

Kor

35-45
Csoport

civil
Foglalkozás

kovács mester
Play by

Tommy Flanagan, alkudható
Státusz

Szabad
Kapcsolatod a karakterrel

A sitten ismerkedtünk össze. Tudod ,vannak azok a rehabilitáló programok, ahol szakmát lehet választani.Egy olyan telepre kerültél be te is, te hamarabb, és több évet is ültél, ahol musztángok betörésével foglalkoznak, és ezeket a lovakat adják el farmerek , vagy western versenyzők számára, vagy bárkinek, aki hajlandó értük pénzt fizetni. De nem is ez a lényeg. Neked valamiért a patkolás jobban feküdt mindig is. Ez esett kézre, értesz a munkádhoz, és becsületes vagy. Pont ilyen kovácsra lenne szükségem, az istállónál, ahova felvettek. Nem akarom, hogy a főnök lovai szarul jöjjenek ki egy patkolásból, mert valami hozzá nem értő elbaszta, vagy hallgatott a pénzre és direkt szúrta el egy életre a ló karrierjét. Nem volt fontos a számomra sem, hogy miért kerültél oda. De jó haverok lettünk, az alatt a négy év alatt, ami hátra volt még az idődből, én egy évet húztam le még pluszban. De hallottam, hogy sikerült idekint kovácsként elhelyezkedned. De haver? Én biztosabb helyet tudok ajánlani neked, ad fedőt a fejed fölé, ez a Szőke seggdugasz (Lucien Blackhearth), megfizet, csak a lovaival bánjunk jól. Mit szólsz? Nincs megkötésem a kari múltját tekintve, hogy miért ültél, csak annyira kérlek, hogy tényleg megingathatlan legyél, ne tudjanak lefizetni.Lehet azóta nőd is, vagy pasid, mert család alapításon is gondolkodsz. Én csak még egy cimbit akarok, akivel lehet inni, és megverni azokat, akik a Jég Herceg lovait akarnák bántani. A korodból fakadóan egyébént afféle mentor is voltál a számomra. Van/volt apám,de te valahogy jobban megütötted azt a szintet, akire fel lehet nézni.
Gabriel Stone

Inside of me, I will be angel, or a devil

Gabriel Stone

Hozzászólások száma :
7

Ex sittes haver- kovács mester Empty
Vissza az elejére Go down

Ex sittes haver- kovács mester

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterekről minden :: Karakteralkotás :: Keresett karakterek-