Tárgy: A rend éber őre Kedd Aug. 04, 2020 10:06 pm | |
| Csodás neved | Kor 25-35 Csoport Rendőrség Foglalkozás Nyomozó tanonc Play by Akit csak szeretnél Státusz Szabad | Kapcsolatod a karakterrelHé! Te vagy az a gyakorló rendőrtiszt, nyomozó, aki annak idején az én ügyemnél segédkezett. Akkor még frissen kerültél ki a padból, minden infó élénken élt benned és már akkor kiszúrta az orrod, hogy itt valami nem kóser. Tudod, a régi rutinos nyomozók könnyebben skatulyáznak be egy ügyet, hogy az biztos úgy van, de te nem. Nem hagyott téged nyugodni ez a dolog és többször is meglátogattál engem a börtönben újabb és újabb infókért. Eleinte nem bíztam benned, de aztán rájöttem, hogy te segíthetsz nekem tisztázni a nevem és Chastiant (JK karakter ő is, ajánlott a kettőnk ET-je) is. Azzal vádolták Chaset hogy megerőszakolt egy kiskorú nőt, aki igazából egy olyan nagy ribi hogy fél new York végigment rajta. Az ügy mögött Enrique (NJK és az is marad) állt, aki féltékeny volt Chase és az én karrieremre, így hát megvette a ribancot és a fél őrsöt, hogy vigyék be a legjobb barátomat. Aznap este együtt voltunk, és mikor jöttek akkor belöktem Chaset a kukák közé és így engem vittek be helyette. Öt hosszú évem ment rá, mert nem volt terhelő vagy épp mentesítő bizonyíték. A pénz beszél.... Te kitűzted célodul, hogy segítesz nekem tisztázni a nevem. Neked jól fog mutatni az önéletrajzodban, hogy nem hagytad szó nélkül és bíztál az érzékeidben, nekem meg újra tiszta lehet a nevem, és talán még a táncos karrierem sincs végleg veszve. Ketten dolgozunk az ügyön, te a hivatalos utat járod, én a mellékesben kószálok, de előbb utóbb meg lesz minden infó és lesz majd egy nagyobb balhé ahol kelleni fog a segítséged is...
//Sok izgalmas játék ötletünk van és egyre bővül a kör hogy kit keresünk még. Nem szabok meg semmit, csak gyere és segíts nekünk kérlek. // |
|
Inside of me, I will be angel, or a devil
Hozzászólások száma : 25
|