Élvezet és fájdalom, forgatag és magány, mindez egyetlen helyen....

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:

:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Chatbox
Discord szerverünk
Sziasztok! A >>connect<< gombra kattintva meghívót kapsz a szerverünkre. Szeretettel várunk!
Legutóbbi témák
Ryusaki Akira Tegnap 10:03 pm-kor

Nara Lockwood Tegnap 9:09 pm-kor

Cassian Cooper Kedd Nov. 19, 2024 9:06 pm

Emily Collins Hétf. Nov. 18, 2024 10:35 pm

Ryusaki Amaya Kedd Nov. 12, 2024 9:57 pm

Wen Longwei Kedd Nov. 12, 2024 8:58 pm

Top posting users this month
Nara Lockwood
Not what I wanted Vote_lcapNot what I wanted Voting_barNot what I wanted Vote_rcap 
Ryusaki Amaya
Not what I wanted Vote_lcapNot what I wanted Voting_barNot what I wanted Vote_rcap 
Ryusaki Akira
Wen Longwei
Cassian Cooper
Aelin Fairwind
Emily Collins
Melrose Dawson
River H. Bryson
Ki van itt?
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (188 fő) Csüt. Okt. 24, 2024 2:01 pm-kor volt itt.
Music box

Megosztás

Not what I wanted

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
TémanyitásTárgy: Not what I wanted   Not what I wanted EmptyHétf. Júl. 20, 2020 9:22 pm

Krista & James

Az asztalnak támaszkodva nézem a kirakott anyagokat. Egy ideje gyűlik és gyűlik, és úgy néz ki, elkaptuk a fonal végét. Nem olyan régen vontak be, nem, mintha ne lenne hatszáz másik ügyem, amivel ugyanúgy kellene foglalkozni. Két ok miatt hívtak: friss szem és egy teljesen más látásmód. Igen, én még a régi módszerekkel dolgozom, noha egyáltalán nem tartom magam vénnek. Még most sem. Kíméletlenül átrendzetem a táblát és így a kép kezdett összeállni. Megcsippentettük a fonal végét. Korántsem a zsenialitásomnak köszönhető. Egyszerű, régimódizsarutrükkök és módszerek, amik viszont most már szokatlanok és éppen ettől hatékéonyak. Vicces, nem?
Úgy dörzsölöm a borostám, mintha előírnák, miközben jár az agyam. Egy ideje feldobta az elgondolást a vezető, hogy a sajtó nagy nyomást tol rá és ráadásként nem ártana átvágni azt sem, akit kergetünk. És a lehetőség most adott.
- Mondd csak, mintha mondtál volna valamit az unokahúgodról. Őt bevonhatnánk, kiadni azt az információt, amivel csalit állíthatunk neki.
Ritkán nézek csúnyán emberekre, most viszot süt még az arcomról is.
- Te megvesztél? Minek akarnánk bevonni? Pont ebbe? - Egyrészt, hiába kedvelem, a firkászokat felettébb nem. Idegesítően zümmögő, hírhajhászoknak tartom, nagyon kevesen vannak olyan értékekkel bírók, akikre valóban rámondható, hogy professzionális.  
- Mert ha te nem mondod meg, akkor jön a hivatalosabb felkeresés.
- Menj a francba, Joe.
- Már ott vagyok. Kapsz két napot. Utána mi keressük fel.
A rohadt életbe. Sosem vágytam belevonni Kristát, éppen, hogy távol tartani akarom. Csakhogy a hátterünk nyitott könyv, és köztudott, hogy Krista hol is van a családi hálómon belül.
Végigsimítok a borostámon. Cseppet sem lettem boldogabb.

Este már az egyik bárban ülök, várakozva Kristara. Felhívtam, hogy volna-e egy kis ideje, úgyis régen találkoztunk már. Rendeltem italt, s az egyik asztalnál várakozok.
- Szia! - Állok fel, ahogy megérkezik, s egy jó kis borosstás puszit adok az arcára.
- Örülök, hogy volt egy kis időd. – mutatok a másik helyre az asztalnál, majd én is leülök. - Hogy s mint? Tényleg régen találkoztunk. Mit kérsz inni?  - helyezkedem el, mert a kabátot nem akartam levenni. Nem véletlenül.

James Clayton

Inside of me, I will be angel, or a devil

James Clayton

Hozzászólások száma :
3

Not what I wanted Empty
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Not what I wanted   Not what I wanted EmptyKedd Júl. 21, 2020 8:36 am

to the best cousin

Az órára tekintek és látom, hogy indulnom kéne, mert felhívott James, találkoznék -e vele ma. Naná, hogy találkozom vele, őt imádom a legjobban apámon kívül a családomba. Nem is tudom, miért, eléggé hasonlóak vagyunk jellemileg. Borzalmas napok vannak a hátam mögött, mindent megteszek azért, hogy megtaláljam azt, amit szeretnék. Nem voltam sosem az a fajta, aki leragadt volna olyan cikkek megírásánál, amik nem érdekelték őt. Például sosem tudnék írni egy énekesnő mindennapjairól vagy arról, hogy megnyitott egy új pláza vagy egy celeb étterme.  
Nem rakok rendet az asztalomon, a káoszban mindig gyorsabban megtalálom azt, amit kell, mintha katonás sorrendbe állítanám az iratokat. Azt a cuki megfélemlítéses levelet a borítékkal együtt elpakolom a válltáskámba, talán megmutatom James-nek, talán nem hozakodom elő ezzel neki. Meglátjuk.
A kijárat felé menet intve elköszönök a security-sek félkör alakú asztalánál ülő Dave-től, akit nagyon kedvelek, meg szép szemei vannak. Gyorsan ki is suhanok az ajtón, majd elindulok gyalogosan abba a bárba, ahová megbeszéltük a találkát az unokabátyámmal.

Jól ismerem a helyet, ahol találkozom James-szel. Szoktam ide is járni többek között. Egy kis alkohol sem fog rosszul esni most, mert az utóbbi napokban többször is követtem autóval valakit, így olyankor nem járok ilyen helyre, nem tudom, kinek is kellene eltussolnia az ittasan vezetést, mert lenne olyan szerencsém, hogy valami LAPD-s járőrkocsi pont akkor lenne az utak valamelyikén, mikor én úgy vezetnék...
- Ó, szia! - amikor odaérek, puszit ad, a borostája ugyan karcol, de nem érdekel. - A kedvenc unokatesómra ne lenne időm? Ha valakire nincs időm, az Ella néni. Mondta két-három napja, hogy téged is hívott, de nem ért el, aztán engem hívott fel azzal, hogy megint látja azt a szellemet az ágya végében. Biztosan nem szedi a gyógyszereit. Na, mindegy is! - hessegetem el a kezeimmel ezt a dolgot, mert nem hiszek a szellemekben az az egyik, a másik pedig, hogy Ella néni gyerekkorunk óta ilyen. - Én egy vodka-almát kérek, most nem kérek ennél töményebbet - mondom ki előbb a rendelést, utána válaszolok a kérdésére. - Az utóbbi pár nap elég hosszú volt, dolgozom valamin, és nagyon nem egyszerű... de egyébként jól vagyok, élek-virulok - ő tudja a legjobban, mindig van olyan ügy, amitől én felpörgök, és nem nagyon állok le. - ... és te, hogy vagy? - kérdeztem meg, mert érdekel, ő sem tűnik túl fittnek most. - Nem megyünk el valamikor kempingezni? Úgy, mint régen. Kikapcsolódhatnánk - vigyorodom el, mert ez nem tudom, mennyire nekünk való jelenleg, meg pont mi ketten kapcsoljuk ki magunkat akárcsak egy öt percre is?!

Krista Eastwood

Krista Eastwood

Hozzászólások száma :
3

Not what I wanted Empty
TémanyitásTárgy: Re: Not what I wanted   Not what I wanted EmptyHétf. Aug. 10, 2020 8:56 pm

Krista & James

Még nem tudom, miként fogom felvezetni az egész témát. Mert a mellett, hogy módfelett nem értem, ugyan mi a fenének szültek meg egy olyan szakmát, mint az újságírás, mert igen, elfoguldt s dobozolós vagyok, azzal, hogy megkérem erre, a rizikófaktor is nőni fog az életében. De muszáj s ismerem Kristát annyira, hogy tudjam, mesterien fogja továbbítani azt az üzenetet, amivel mindenki elégedett lesz.
Újabb zizzenés a telefonom. Egy üzenet, mely szerint a lányom úgy döntött, inkább barátnőnél alszik, mert tanulni kell. Hát persze, én meg maga vagyok a naív kisbárány. Megdörzsölöm az állam, s egy kérdést küldök el Nora számára. Fél percen belül jön egy nemleges válasz. Tudtam. Ha itt végeztem, már most tudom, hogy Peték házához kell mennem, mert ő az ügyeletes barát jelölt. S még az előtt kéne odaérnem, hogy korai nagyapai örömök elé nézzek.
- Jaj istenem, már megint a Vicc Farmra készül? Vagy a Kandi Kamerára – azt kihagyom, hogy azért nem vettem fel, mert tudom, mikor hív, akkor a Vicc Farmra tudok csak gondolni. - Majd azért átugrok hozzá – nem szeretném, ha úgy kattanna be, hogy nem tudunk neki segíteni. Vagyis a dokik.
Tudomásul veszem a vodka-almát és rendelek még hozzá magunknak rágcsálni valót, ami segít nem egyből fejreállni a piától.
- Még szerencse, hogy nem holmi celeb marhasággal foglalkozol – talán ezért is becsülöm meg jobban azt, amivel foglalkozik. Sosem érdekeltek a hírességek hétköznapi élete, meg semmilyen élete, ha nem volt köze az ügyeimhez.  
- Ezt felettébb jó hallani – a kiérkező itallal koccintok vele. - A munkánkra és hogy végre volt időnk egy kis beszélgetésre.
Leteszem a poharat.
- Á, sok túlóra. Nehezen halad pár ügy, szóval csak a szokásos – majd elmosolyodom. - De azért kössz, hogy kimondod, de szarul nézek ki.
Egyáltalán nem zavarna még az sem, ha teljesen szóvá tenné. A köntörfalazást munkában is csak akkor teszem, ha nagyon szükséges. Az egyszerűség és érthetőség híve vagyok, hiszen a sok kavarás és szóvirágban lehet a legjobban eltakarni a szart, ahogy szokásom fogalmazni. Vannak, akik nagyszerűen értenek hozzá, hogy bólogassak neki és lelkesen értsenek vele egyet, holott éppen most közölte a másikkal, hogy retardált állatnak tartja.
- Mi is és a kikapcsolódás, de... ez  egészen jól hangzik. De most valami erdős részt kérek, vihar nélkül – vigyorodom el. De régen voltam már vadkempingezni! És hogy ő meg a pihenés! Komoly jellem, de mellette olyan mint egy nikkelbolha néha, még beszélgetésben, s egy idő után elfáradok a követésben és csak hallgatom, mert már fogalmam sincs, hol is tart a szavaiban.
- Milyen ügy? A múltkori cikked egészen jó volt – nem nagyon osztogatom a dicséreteket, azt kedvelem benne, hogy tényekre alapoz. Igazán elmehetne inkább nyomozónak, mint ez a firkász szakma. Inkább elvágom a gondolatmenetet, mielőtt még megint áttérnék arra, miért is nem kedvelem az újságírókat.

James Clayton

James Clayton

Hozzászólások száma :
3

Not what I wanted Empty
TémanyitásTárgy: Re: Not what I wanted   Not what I wanted Empty

Ajánlott tartalom

Not what I wanted Empty

Not what I wanted

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Archív terület :: Temető :: Játékok-