Élvezet és fájdalom, forgatag és magány, mindez egyetlen helyen....

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:

:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:

Jelszó:

Chatbox
Discord szerverünk
Sziasztok! A >>connect<< gombra kattintva meghívót kapsz a szerverünkre. Szeretettel várunk!
Legutóbbi témák
Wen Longwei Tegnap 10:43 pm-kor

Cassian Cooper Kedd Nov. 19, 2024 9:06 pm

Emily Collins Hétf. Nov. 18, 2024 10:35 pm

Ryusaki Amaya Hétf. Nov. 18, 2024 11:14 am

Ryusaki Amaya Kedd Nov. 12, 2024 9:57 pm

Wen Longwei Kedd Nov. 12, 2024 8:58 pm

Top posting users this month
Ryusaki Amaya
Tom a menedzser Vote_lcapTom a menedzser Voting_barTom a menedzser Vote_rcap 
Wen Longwei
Cassian Cooper
Nara Lockwood
Melrose Dawson
River H. Bryson
Aelin Fairwind
Emily Collins
Ryusaki Akira
Ki van itt?
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (188 fő) Csüt. Okt. 24, 2024 2:01 pm-kor volt itt.
Music box

Megosztás

Tom a menedzser

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
TémanyitásTárgy: Tom a menedzser   Tom a menedzser EmptySzomb. Júl. 04, 2020 6:35 pm

Tom___

Kor

~30
Csoport

Hírességek/Üzlet
Foglalkozás

Mivel foglalkozik
Play by

Arca
Státusz

Szabad
Kapcsolatod a karakterrel

Tom!
Te vagy a banda menedzsere, bár van benned is muzsikus véna,téged mindig is az éltetett, hogy találkozókat, fellépéseket szervezz le, és mindezt úgy, hogy tiszta szívből csinálod. Nem versz át minket, ki tudja miért? Nagy a lelked, mert már lassan húsz éve ismerjük egymást hiszen te befogadtál minket a garázsodba, az öcsémmel Seannel (szintén JK). Oda csentél ki kaját nekünk. A szüleid először azt hitték, hogy Matt (szintén JK) unokatesód balhézott össze megint a szüleivel, és őt véded, bújtatod, jó szokásodhoz híven. De nem így volt két csavargót szedtél össze az utcáról. Minket. Nem volt másunk, csak két hátizsák, egy gitár, és Sean hangja, meg az én érzékem a gitárhoz, még akkor is ha siket vagyok. Bár, ez nem mindig volt ám így.
Mit szeretnénk tőled? Legyél jelen te is a bandánk életében, alapozzuk meg a múltunkat, hogy most a jelenben is alkothassunk új számokat, vagy épp egymás agyára mehessünk. Neked köszönhetően indultunk el gimis fellépésektől kezdve, egyre nagyobb fellépésekig, sokat táboroztunk. Nem ismeretlen tőlünk a vadkemping sem, de azt hiszem egyikünket sem kell félteni, mert mind megérjük a pénzünket. Sean, te és az én fejemből pattant ki a Lunar Eclipse banda elnevezése, még egy dalunk kapcsán. Na ,meg valahogy be kellett mutatkozzunk a közönségnek... Very Happy Ha akarod, gitározhatsz is. Matt a dobos az unokat tesód, Sean a fő énekes, én a dalíró vagyok, aki többnyire elektromos gitáron játszik, ezek segítségével is kreálom a zenéinket. Természetesen a bandában egyenjogúság van, így ha bárki számot akar írni, senki sem gátolja meg ebben az illetőt. Ja, megjegyzem elég humoros ember vagy... mert egyszer megbeszéltél velem egy találkozót, de beküldtél egy fétis bárba...Persze, te otthon röhögtél rajtam... -.^ Számíts rá, hogy megfogod szívni a kis viccedet!

// Matt családneve Davis, ha akarod lehet a te családneved is Davis, ha úgy vagytok rokonok. Nagyon várunk téged, biztos alapokkal rendelkező bandába, arra kérünk, hogy vedd figyelembe, hogy mi a 30-as korosztályba tartozunk, a bandánk befutott, híresek vagyunk, amit a te kitartásodnak is köszönhetünk, hogy nyomultál előre a fellépéseinkkel. Nem szeretnénk a hirdetésnél semmit se meghatározni, ennél jobban. Ha nem tetszik a Tom - név, azt is változtathatod, bár mi úgy is Tomnak fogunk hívni, mert ez ragadt rád XD
ui.: Sean, Matt és te tudtok arról, hogy egy műtét vár rám, én nem, mert Sean szervezte le az egészet, hogy újra hallhassak. Van itt dráma is ezerrel, mert Sean eltűnt, miután az njk barátnője kikerült a képből. Gyere te is és segíts megkeresni az öcsémet, énekesünket! //
Sebastian St. Vincent

Inside of me, I will be angel, or a devil

Sebastian St. Vincent

Hozzászólások száma :
5

Tom a menedzser Empty
Vissza az elejére Go down

Tom a menedzser

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterekről minden :: Karakteralkotás :: Keresett karakterek-