Tárgy: Csodás nagynéni Pént. Júl. 03, 2020 4:54 pm | |
| Csodás neved | Kor 40-45 Csoport Nem bűnöző, minden más adott Foglalkozás Amivel csak akarod Play by Cate Blanchettet írtam ki de alkuképes Státusz Szabad | Nénikém Drága Nénikém!
Anyám szabadszellemű testvére vagy, és nem veted meg a férfiakat sem, így előszeretettel flörtölsz és szédíted a férfiakat. Nem igazán kötelezted el magad (vagy csak én nem tudom) senki mellett, és sokszor töltöttem nálad az éjszakákat amikor egyetemre jelentkeztem és várnom kellett a koliszobára vagy csak simán nem értem be időre és kizártak a koleszból. Művelt, okos nő vagy jártas a világ dolgaiban és szerintem veszélyes is, hiszen tudjuk hogy az olvasott nő veszélyes jelenség <3 Te vagy az, aki a legjobban megért a családból, és sosem rágtad a fülem hogy mikor hozom haza a barátnőm, mikor házasodok meg, mikor lesz végre gyerekem. Mindig támogattál, és sajnos miattad dohányzom, mert nálad mindig szabadon szívhattam, és nem szóltál érte sosem. Anyáéknak sem. Te vagy az akinél a legtöbbet búsúltam Chelsea miatt, és te leszel az aki ráébreszt hogy magasról szarjam le mi van, ha jól érzem magam Leoval, akkor legyek vele feltétlen és gátlások nélkül. Abszolút pozitív jelenség vagy az életemben és Leoéban is mert neked bemutattam már mint a barátomat, de még semmi több, bár lehet te már sejtessz valamit amit én vak vagyok észrevenni.
Az hogy mi lesz veled, szabadon alakítható. hirdess magadnak akit szeretnél, vagy vadássz magadnak, pasit/barátnőt, amit akarsz. Nem bánom ha biszex vagy vagy akármi. : D
Leoval már nagyon várunk. *.*
|
|
Inside of me, I will be angel, or a devil
Hozzászólások száma : 5
|