Tárgy: Nathan (nagytestvér kerestetik) Csüt. Júl. 02, 2020 10:27 pm | |
| Nathan | Kor 34 Csoport a döntést rá bízom arra aki alakítani fogja Foglalkozás dettó ezt is Play by Cole Sprouse (ő csak egy ötlet) Státusz Szabad | Édes testvér bátyámElvesztettük egymást miután a családunkat a gyámügyesek szét robbantották. Nem kerestelek és ha te keresté,l úgy tűnik az nem jutott el hozzám. Nem zavar ha haraggal találkoznál velem mert nem kerestelek, megérteném azt is. Megérteném azt is ha szeretettel én mindenképpen sírva fogok fakadni mert te voltál életem legszebb pontja amíg gyerek voltam. Azt viszont bevallom, hogy bármit megtennék azért, hogy újra lássalak. Amíg együtt voltunk igazi testvér pár voltunk és reménykedek benne még mindig gyerek szívvel, ha újra találkozunk ez nem veszett el köztünk...
Igazából a gyámügyes buli után teljes szabad kezet kapnál a karakterhez. Mi történt vele, hogy alakultak a továbbiakban az élete és egyéb dolgok. Ha először mérges is lesz Leora, Nathan mert nem kereste szeretném, ha idővel kibékülnének és újra szoros testvéri viszony alakulna ki. Persze van egy pár ötletem amit megosztok az illetővel, ha vállalja a karaktert. Várom szeretettel a bátyámat! |
|
Inside of me, I will be angel, or a devil
Hozzászólások száma : 7
|